SON DAKİKA
Hava Durumu

Masa tenisinde hünerlerini sergilediler

BELEDİYE PERSONELİ MASA TENİSİNDE HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ Osmangazi Belediyesi’nin personeli arasında dostluk bağlarını güçlendirmek maksadıyl

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2015 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2015 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BELEDİYE PERSONELİ MASA TENİSİNDE HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ


Osmangazi Belediyesi’nin personeli arasında dostluk bağlarını güçlendirmek maksadıyla düzenlediği ‘Ferdi Masa Tenisi Turnuvası’ final maçlarıyla sona erdi.
Osmangazi Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Ferdi Masa Tenisi Turnuvası’ yarı final ve final karşılaşmaları ile sona erdi. Dikkaldırım Spor Salonu’nda oynanan yarı final karşılaşmalarında bayanlarda Hülya Çetin ile Hafize Elles, rakiplerini yenerek finale yükseldi. Erkeklerde ise İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nden Kenan Aykut, Fen İşleri Müdürlüğü’nden Ufuk Uygun ve Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden Tural Habipoğlu finale çıkmayı hak kazandı.
Final müsabakasında rakibine set vermeden karşılaşmayı 3-0 kazanan Hülya Çetin turnuvanın şampiyonu oldu. Erkekler finalleri ise büyük çekişmelere sahne oldu. 3 kişinin finale çıkmasından dolayı tüm oyuncular rakipleriyle birer maç yaptı. Her iki rakibini de mağlup etmeyi başaran Fen İşleri Müdürlüğü’nden Ufuk Uygun, şampiyon olarak mutlu sona ulaştı. Erkeklerde turnuvanın ikincisi ise İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nden Kenan Aykut oldu. Turnuvayı kazanan personele kupalarını ve ödüllerini Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çoban ve İnsan Kaynakları Müdürü Beytullah Seferler verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.