SON DAKİKA
Hava Durumu

Maymun güzellik bakımı yaparsa...

Türkiye'nin ilk yaban hayatı kurtarma ve rehabilitasyon merkezinin maskotu olan sevimli maymun Çiko, 3 yıldır bütün ihtiyaçlarını karşılayan

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2014 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2014 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Maymun güzellik bakımı yaparsa...
Türkiye'nin ilk yaban hayatı kurtarma ve rehabilitasyon merkezinin maskotu olan sevimli maymun Çiko, 3 yıldır bütün ihtiyaçlarını karşılayan bakıcısına kirpik ve saç bakımı yaparak teşekkür etti.

Türkiye'de alanında ilk ve tek olan Karacabey Ovakorusu'ndaki Celal Acar Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'ne henüz yavruyken getirilen babun cinsi maymun, kısa sürede herkesin sevgilisi oldu. Merkezin ilk göz ağrısı olan Çiko, 3 yıldır bütün ihtiyaçlarını karşılayan bakıcısına bakım yapıyor. Bakıcısı Tuncay Der’e önce cilt ardından kirpik bakımı yapan Çiko, ardından en çok sevdiği işi yaptı. Çiko, bakıcısının omuzlarına çıkıp büyük bir titizlikle saç bakımı yaptı. Bakıcısı ise, Çiko’nun bu jestini karşılıksız bırakmadı. Çiko’ya çok sevdiği çiçeği ikram edip, minik dostunun gıdığının altına mesaj yaptı. Orman ve Su işleri Bakanlığı 2. Bölge Müdürü Yahya Güngör, Çiko’nun merkezin maskotu haline geldiğini ifade ederek, “Çiko 3 yıldır merkezimizde. Bakıcılarıyla iyi ilişki içinde. Mutlu bir şekilde hayatını devam ettiriyor” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.