SON DAKİKA
Hava Durumu

Meclis Başkanı Yıldırım'dan şehit ailesine ziyaret

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, bölücü terör örgütü PKK tarafından Batman'da yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilm

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2018 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2018 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Meclis Başkanı Yıldırım'dan şehit ailesine ziyaret
TBMM Başkanı Binali Yıldırım, bölücü terör örgütü PKK tarafından Batman'da yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Ali Hekim'in ailesini ziyaret etti. 
Antalya'ya eşi Semiha Yıldırım ile gelen Yıldırım, Antalya Havalimanı'nda Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Vatandaşları selamlayan Yıldırım, sevgi gösterilerinden dolayı teşekkür etti. Yıldırım, kendisini karşılamaya gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Mehteran ekibiyle gösterilerinin ardından fotoğraf çekindi. Antalyalıların kendisini coşkulu şekilde karşıladığını ifade eden Yıldırım, "Erzincan'da doğdu, gönlümüze yerleşti" sloganları üzerine 81 ilin vatandaşlarını sevdiğini belirtti. Birlik beraberlik mesajı veren Yıldırım, "Ay yıldızlı bayrağımızın altında bağımsız bir şekilde geçmişte yaşadık, bundan sonra da birlikte yaşamaya devam edeceğiz." dedi. Yıldırım, daha sonra Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Ali Hekim'in Aksu ilçesinde yaşayan ailesini ziyaret etti. Şehidin annesi Ayşe ile babası Hasan Hekim'e başsağlığı dileyen Yıldırım, okunan dualara eşlik etti. Yıldırım'ın, esnaf ziyareti sonrası Rusya Devlet Duması Vyacheslav Volodin, Kazakistan Meclis Başkanı Nurlan Nigmatulin, Katar Şura Meclisi Başkanı Ahmed Bin Abdullah Al Mahmud ile bir otelde görüşmesi bekleniyor. (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.