SON DAKİKA
Hava Durumu

Memleket Mudanya’da Hasan Yıldırım’a güvenoyu!

Muharrem İnce liderliğinde kurulan Memleket Partisi’nin Mudanya İlçe Kongresi’nde kurucu ilçe başkanı Hasan Yıldırım güvenoyu aldı.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2021 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2021 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Memleket Mudanya’da Hasan Yıldırım’a güvenoyu!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce tarafından 18 Haziran 2021 tarihinde açılışı gerçekleştirilen Memleket Partisi Mudanya İlçe Başkanlığı, dün ilk olağan kongresini gerçekleştirdi. Kurucu İlçe Başkanı Hasan Yıldırım'ın tek aday olduğu kongrede, Yıldırım kullanılan oyların tamamını alarak Memleket Partisi Mudanya İlçe Başkanı seçildi. Divan Başkanlığı'na Yıldırım İlçe Başkanı Mesut Şahin'in seçildiği kongrede konuşan Hasan Yıldırım, Mudanya'da kısa zaman içerisinde büyük yol kat ettiklerini belirterek, "Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce'nin açılışını gerçekleştirdiği ilçe binamızı, sadece 4 gün içerisinde hazır hale getirdik. 18 Haziran'dan bu yana geçen bu kısa zaman içerisinde yaptığımız açıklamalar, uyarılar ve tespitler, Mudanya siyasetinde yepyeni bir dönemi başlattı. Artık herkes bilmelidir ki, Mudanya'da siyasetin odak noktası ve siyasete yön veren, Memleket Partisi'dir. Bundan böyle de bu şekilde devam edecektir. Kurucu ilçe yönetimimizle birlikte kuruculuk görevimizi en iyi şekilde tamamlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bugünden sonra üyelerimiz tarafından seçilmiş ilçe yönetimi görevi devralacak ve Mudanya'mızın ve hemşerilerimizin hasret kaldığı tutarlı, mantıklı ve gerçeklere dayalı siyasi çizgimizi sürdürecektir. Kuruculuk görevimin ardından bu kez seçilmiş ilçe başkanı olarak Mudanya'mız ve memleketimizin menfaatleri doğrultusunda yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edebilmek ve özlediğimiz huzurlu Mudanya'ya tekrar kavuşmamızı sağlamak için bu kez ilçe başkanlığınıza adayım." dedi.
İlçe binasında gerçekleştirilen kongrede konuşan Memleket Partisi Bursa İl Başkanı Güner Aklan ise son günlerde gündemin baş sıralarında yer alan mülteciler konusuna değinerek, Memleket Partisi Programı'ndan kesitler verdi ve "Bizim önceliğimiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıdır." dedi. Aklan, özellikle güney bölgelerimizde çıkan ve can ve mal kayıplarına yol açan orman yangınlarına da değinerek, Hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, zarar gören yurttaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." diye konuştu. Kongreye Memleket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Yasemin Soydan da katılarak, yeni ilçe yönetiminin Mudanya’ya hayırlı olmasını diledi. Hasan Yıldırım başkanlığındaki Memleket Partisi Mudanya İlçe Yönetimi'nde, Melek Karaarslan, Caner Adak, İpek Demirtaş, Olcay Sülün, Şule Bilik, Metin Bağcı, Vildan Yavuz, Göktürk Özçelik, Havva Öngören, Murat Işık, Fatma Nur Çakır, Yılmaz Dalkıran, Mustafa Sarmık, Osman Nuri Hacıoğlu, Erdem Altınay ve Erkan Örs yer aldı. 


(Deniz AKIN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.