SON DAKİKA
Hava Durumu

Memur-Sen'den Soma ve Bosna için yardım kampanyası

Memur-Sen Soma'da yaşanan maden faciası, Bosna Hersek'teki sel felaketi ve Müslümanlara yönelik saldırıların arttığı Orta Afrika Cumhuriyeti

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2014 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2014 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Memur-Sen'den Soma ve Bosna için yardım kampanyası
Memur-Sen Soma'da yaşanan maden faciası, Bosna Hersek'teki sel felaketi ve Müslümanlara yönelik saldırıların arttığı Orta Afrika Cumhuriyeti için yardım kampanyası başlatıyor.

Acıların paylaşılıp yaraların sarılması için başlatılan kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Suriyeli kardeşlerimizin üzerinden elimizi çekmeden Bosnalı kardeşlerimize el uzatarak, Orta Afrikalı mazlumların yanında durarak evimiz Soma'ya sahip çıkmalıyız. Biz Bosna’ya sırtımızı dönemeyiz. Orta Afrika Cumhuriyeti'nden bana ne diyemeyiz. Soma'daki mağdurlarımıza gözlerimizi kapatamayız" dedi. Gündoğdu, "Soma'da yaşanan facia yüreklerimizi dağlıyor, yükselen feryat acımızı bir kat daha artırıyor. Bosna Hersek'te aşırı yağışlar nedeniyle nehirlerin taşması sonucu meydana gelen selin bilançosu her geçen saatte artmaya devam ediyor. Orta Afrika'da insani krizler derinleşerek sürüyor. Soma'da yaşanan elim facianın yaralarını sarmak, Bosna Hersek'te meydana gelen seller sonrası, evi sular altında kalan binlerce kardeşimizin sorunlarına çare olmak, Orta Afrika Cumhuriyeti'nde yaşanan dramı hafifletmek için yardım kampanyası başlatıyoruz." şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.