SON DAKİKA
Hava Durumu

Memurlara sömestr umresi

Eğitim Bir-Sen Bursa Şubesi, sendika üyelerinin uygun fiyatlarla umreye gidebilmeleri için bir tur şirketiyle protokol imzaladı.   Memur-Sen’

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2014 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2014 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Memurlara sömestr umresi
Eğitim Bir-Sen Bursa Şubesi, sendika üyelerinin uygun fiyatlarla umreye gidebilmeleri için bir tur şirketiyle protokol imzaladı.

 

Memur-Sen’e bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, sendika üyelerinin uygun fiyatlarla kutsal topraklara gitmesi için İkra Tur firması sahibi Bilal Ünal ile bir protokol imzaladı. İlkini geçen seneki yarıyıl tatilinde düzenledikleri umre ziyaretini bu yıl da tekrarladıklarını ifade eden Başkan Şeker, “Geçen seneden edindiğimiz tecrübeyle bu sene vereceğimiz hizmetin daha kaliteli olması, programları yönüyle daha kapsamlı olması ve hizmet alanlarının daha seçkin mekanlar olması konusunda gereken hassasiyet gösterilerek üyelerimizin memnuniyeti en üst düzeyde tutulmaya gayret edilmiştir. Bu alanda hizmet veren tecrübeli birçok turizm şirketiyle ön görüşmeler yapılmış, alınan teklifler sonucu olarak hizmet kalitesi ve ücret uygunluğu yönüyle İkra Tur Şirketi’nden hizmet alımı kararlaştırılmıştır. 14 günlük umre ziyaretimizin ücretleri iki kişilik odada kişi başı bin 150, üç kişilik odada kişi başı bin 100, dört kişilik odada ise kişi başı bin 30 Euro olarak belirlenmiştir. Üyelerimizden gelen talep üzerine ileri yıllarda umre turlarını devam ettirme düşüncesindeyiz” dedi.

İkra Tur Firması Sahibi Bilal Ünal ise, geçen sene Eskişehir’deki Eğitim-Bir-Sen üyelerini kutsal topraklara götürdüklerini hatırlatarak, “Bu yolcularımızdan yüzde 100 müşteri memnuniyeti aldık. Bu yıl da Bursa’daki Eğitim-Bir-Sen üyeleriyle böyle bir organizasyon düzenliyoruz. Onlara yüzde 100 müşteri memnuniyetini veriyoruz. İnşallah, bize güvendiler, güvenlerini boşa çıkarmayıp vaatlerimizin üstüne çıkaracağız. Sendikacı ve yakınlarını 5 yıldızlı otellerde 3 yıldızlı otel fiyatlarıyla ağırlayacağız. Fiyatların düşük oluşu sebebiyle katılımın yüksek olacağını düşünüyoruz. Ben sendikacıların acele etmesini rica ediyorum. Çünkü 25-26’sında Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan bir uçağımız var. Bu uçak dolduğunda ikinci bir uçak için önümüzde uzun bir zaman dilimi olması gerekiyor. Başkanım ve yönetimine bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.