SON DAKİKA
Hava Durumu

Mesut Yılmaz'ın oğlunun ölümü ile ilgili flaş gelişme

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Olay yerinde incelemede

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mesut Yılmaz'ın oğlunun ölümü ile ilgili flaş gelişme
Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Olay yerinde incelemede bulunan Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Zeki Taşpınar ilk etapta şüpheli bir durumla karşılaşmadı. Başsavcılık, olayın intihar mı cinayet mi olduğu ile ilgili soruşturma yürütecek.

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın Beykoz Konakları'nda cesedi bulunan oğlu Yavuz Yılmaz'ın ölümü ile ilgili Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma başlattı.

SAVCI İNCELEME YAPTI

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Zeki Taşpınar olayı haber alır almaz Beykoz Konakları'nda olayın yaşandığı eve gitti. Savcı Cinayet masası ekiplerinin evde yaptığı incelemeye refakat etti.

ŞAKAĞINDAN TEK KURŞUNLA

Savcılığın ilk tespitlerine göre, Yavuz Yılmaz olay sırasında evde yatak odasındaydı. Şakağından ateşli silah ile vurulmuş şekilde bulunan Yılmaz'ın başında da olayda kullanıldığı zannedilen silah bulunuyordu.

NOT YOK

Nöbetçi Savcı kontrolünde yapılan ilk incelemede Yavuz Yılmaz'ın olay yerinde hayatını kaybettiği, cesedin bulunduğu odada herhangi bir not bulunmadığı öğrenildi. Eve ilk olarak Yavuz Yılmaz'dan haber alamayan telefonlarına ulaşamayan korumaların girdiği belirtilirken savcının şimdilik şüpheli bir durumla karşılaşmadığı öğrenildi.

DERİNLEMESİNE SORUŞTURULACAK

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'nın her ihtimale karşı olayın intihar mı cinayet mi olup olmadığını derinlemesine araştıracak. Soruşturma çerçevesinde aile yakınları, çalışanlar, korumalar ve komşuların ifadelerine başvurulacak. Yavuz Yılmaz'ın en son kiminle görüştüğü ve telefon trafiği de kontrol edilecek.

Sabah
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.