SON DAKİKA
Hava Durumu

Metrobüs yoluna giren araç faciaya neden oldu: 5 ölü

Kadıköy'de metrobüs ve bir aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybederken, biri ağır 5 kişi de yaraland

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2015 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2015 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Metrobüs yoluna giren araç faciaya neden oldu: 5 ölü
Kadıköy'de metrobüs ve bir aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybederken, biri ağır 5 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastaneye kaldırıldı.
 

Kadıköy'de meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, metrobüs yoluna giren 34 FY 5501 plakalı otomobil ile Erdoğan Kalender yönetimindeki 34 TR 6182 plakalı metrobüs Fikirtepe durağı yakınında kafa kafaya çarpıştı.Kazada, araçta bulunan 6 kişi ağır, metrobüs sürücüsü Erdoğan Kalen ile yolculardan 3 kişi hafif yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.Olay yerine gelen sağlık ekipleri, otomobildeki 6, metrobüsteki 4 yaralıyı olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma ile Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırdı.
Kazada otomobilde bulunan 3'ü erkek 2'si kadın 5 kişi müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Metrobüs sürücüsü Erdoğan Kalender, ve 3 yolcunun hafif yaralı olduğu öğrenildi. Ölenlerden 2'sinin isimlerinin Talha Uzun ve Hüseyin Yıldırım olduğu bildirildi.Bu arada, otomobilin sürücüsünün, trafik ekibinin alkol kontrolünden kaçmak için Söğütlüçeşme durağından metrobüs yoluna girdiği iddia edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.