SON DAKİKA
Hava Durumu

MİT mensubu, karısını ve çocucuğunu vurduktan sonra intihar etti

Bursa'da MİT mensubu baba, eşi ve kızını vurduktan sonra intihar etti.   MİT mensubu K.Ş (45), 10 yaşındaki kızı Eda ile 37 yaşın

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2015 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2015 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
MİT mensubu, karısını ve çocucuğunu vurduktan sonra intihar etti
Bursa'da MİT mensubu baba, eşi ve kızını vurduktan sonra intihar etti.
 

MİT mensubu K.Ş (45), 10 yaşındaki kızı Eda ile 37 yaşındaki eşi Seçil Ş.'yi silahla vurduktan sonra aynı silahla kafasına ateş ederek intihar etti. Olayda kendisi ve kızı hayatını kaybederken, ağır yaralanan eşi Seçil Ş., hastanede tedavi altına alındı.Olay, saat 02.00 sıralarında Bursa'nın Gemlik ilçesi Dr. Ziya Kaya Mahallesinde bulunan apartmanın 3. katında meydana geldi. MİT personeli olarak görev yaptığı Erzurum’dan İzmir’e tayini çıkan K.Ş, 10 gün önce Gemlik ilçesindeki kayınpederi Osman Sever’in evine geldi. K.Ş gece saat 02.00 sıralarında beylik tabancasıyla önce eşi 37 yaşındaki Seçil Ş'yi’i ardından 10 yaşındaki kızı küçük kızı Eda Ş'yi kafalarına hedef alarak vurdu. Daha sonra K.Ş kendi kafasına sıkarak intihar etti. Silah sesleri üzerine uyanan kayınpeder Osman Sever, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemede K.S ve kızı Eda Ş.’nin öldüğünü, Seçil Ş.'nin ise ağır yaralı olduğunu belirledi. Durumu ağır olan Seçil Ş., 112 Acil Servis ambulansıyla Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken olayı gazetecilere anlatan Osman Sever, “Saat 23.00 gibi yattık, çocuk okula gidecekti, o zamana kadar çay kahve içip çocuğun derslerini yaptık. Gece saat 02.00 gibi bir ses duyup uyandık, baktım yerde kan var, beyin kanaması geçirdi zannettim, kızıma baktım yoktu, balkondan atladı zannettim, damadımı çekince altında kızım vardı, nefes alıyordu, kızımın altında olan torunumu kurtarmak istedim ama cansız bedeniyle karşılaştım, aramızda herhangi bir kavga ve gürültü yoktu, damadım Mit mensubuydu, Erzurum’da görev yaparken tayini İzmir’e çıktı, 1 hafta 10 gündür buradaydı, buraya yerleşeceklerdi” dedi.
Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Ağır yaralı olan Seçil S.'nin ise tedavisine Bursa Devlet Hastanesi'nde devam ediliyor. Cenazeler ise adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.