SON DAKİKA
Hava Durumu

MOSDER'den Bosna-Hersek'e dev yardım kampanyası

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), Bosna Hersek'teki sel felaketi mağdurlarına 100 tır dolusu mobilya yardımı yapılması için kamp

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2014 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2014 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
MOSDER'den Bosna-Hersek'e dev yardım kampanyası
Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), Bosna Hersek'teki sel felaketi mağdurlarına 100 tır dolusu mobilya yardımı yapılması için kampanya başlattı.

MOSDER ile İstanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, Türkiye ile Bosna Hersek arasında tarihten gelen bağların, güçlü ilişkilerle sürdüğünü söyledi. Sadece Bosna Hersek'in değil Balkanlar'daki diğer milletlerin, Kafkasya, Ortadoğu ve diğer coğrafyalardaki ülkelerin, sıkıntılı dönemlerinde yanlarında Türkiye'yi görmek istediğini vurgulayan Güleç, "Hükümetimizin özellikle uluslararası politikalarında nerede bir mazlum, nerede bir mağdur varsa maddi ve manevi bakımdan yanında olmasını takdirle karşılıyoruz." dedi.

Güleç, MOSDER olarak Türk Kızılayı ile iş birliğine gidip bir kampanya başlattıklarını dile getirdi. Kampanyaya destek çağrısında bulunan Güleç, şöyle konuştu: "Bosna'da sel felaketine maruz kalan kardeşlerimizin mobilya ihtiyaçları olduğunu biliyoruz. Oturacak yerleri yok. Onun için Türk Kızılayı aracılığıyla '100 tır mobilya' organizasyonu başlattık. Bu konuda mobilyacı arkadaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Mobilyaların en kısa zamanda Bosna'ya gitmesi gerekiyor. Onun için hızlı hareket etmemiz gereken bir konu. Tüm mobilyacılarımızı bu konuda destek vermeye davet ediyoruz. Büyük Türkiye, güçlü Türkiye aslında yardım konularında belli olur. Gerçekten atalarımız da bizler de dünyada ne kadar mazlum olsa maddi yardımda bulunmuşuzdur. Diğer sektörler de zaten yardım ediyor. Türk Kızılayı bu konuda çok ciddi anlamda aktif ve hızlı hareket eden bir kuruluş. Onun için diğer sektörlerin de Türk Kızılayı ile iş birliği yaparak Bosna'daki insanların ihtiyaçları neyse yardım edeceklerini umuyor ve biliyoruz."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.