SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya Belediyesi'nin icraatları

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 3 aylık icraatlarını ve gelecek planlarını anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2014 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2014 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mudanya Belediyesi'nin icraatları
Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 3 aylık icraatlarını ve gelecek planlarını anlattı.

Başkan Türkyılmaz sosyal tesislerde gerçekleştirilen toplantıda, belediyenin 25 milyon 705 bin liralık borcunun kısa dönemde 4 milyon lirasının ödendiğini kaydetti.

Dar kadrolarla kısa sürede büyük işler yaptıklarını dile getiren Türkyılmaz, 3 aylık sürede UKOME tarafından 6 ay önce alınan Halitpaşa ve İpar caddelerindeki park yasağını uygulayarak trafiği rahatlattıklarını, yine UKOME tarafından BUDO yanındaki binanın yıkımının ardından Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin de iskeleden kalktığında, dolgu alanında yaratılan 1000 araçlık park yerini hizmete gireceğini vurguladı.

Sahildeki ve sokak aralarındaki esnafların işgallerini düzene soktuklarını, halkın yürüyüş yollarını rahatlattıklarını ifade eden Türkyılmaz, ''Bu çalışmalar sıkı şekilde kontrol edilip aksaklıklar tamamen giderilecektir, bazı kesimlerden aldığım ölüm tehditlere karşın halka ait yerleri halka açmaya devam edilecektir, benim kimseden korkum yok. Ne bir silah ne de korumam var, beni halkım korur.'' dedi.

Türkyılmaz seçim öncesi vaat edilen yatırımlardan Yıldıztepe, Eğitim Vadisi, Spor Vadisi gibi büyük projelerinin de en geç yılsonuna kadar ihalelerinin yapılacağını sözlerine ekledi.

Başkan Türkyılmaz, yeni açılan plajlarla ilgili soruya da şu cevabı verdi: ''Bizim bilgimiz dışında plajlar ve çeşitli işgallerde ecrimisil ödeyerek mal müdürlüğünden aldıkları yerleri işletmeye çalışıyorlar, biz buralara asla ruhsat vermeyeceğiz.''
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.