SON DAKİKA
Hava Durumu

Muharrem İnce'den bomba açıklama

CHP milletvekili Muharrem İnce zehir zemberek açıklamalar yaparak olağanüstü kurultay istedi.İnce, "CHP'de aday olunmaz, aday gösterilir. Delegelerd

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2015 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2015 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Muharrem İnce'den bomba açıklama
CHP milletvekili Muharrem İnce zehir zemberek açıklamalar yaparak olağanüstü kurultay istedi.İnce, "CHP'de aday olunmaz, aday gösterilir. Delegelerden yeterli imza toplanırsa bu görevi alırım" dedi.
 

 

İnce'nin konuşmasından satır başları

Türkiye'nin vicdanına sesleniyorum 6 seçimde kaybeden CHP, 2019'da yaşayacağımız hangi 3 seçimi kazanacak. Hangi emarelerle başarıyla atlatacak. Kim burada başarısı şansı görüyor. Ben göremiyorum. Önümüze referandum gelirse Recep Tayyip Erdoğan 6 kez yendiği bu hükümeti tekrar yenecekti. 6 kez ameliyat olduğunuz doktor hep yanlış ameliyat yapmışsa 7. ameliyatı ona veriri misiniz."Davalarınız var. Altı davayı verdiniz avukata Altısını da kaybetti. Yedinci davayı verir misiniz o avukata?

Türkiye'nin CHP'ye ihtiyacı var. CHP'nin de yenilenmeye ihtiyacı var. Türkiye'nin çoğunluğu bu iktidarı istemiyor. İktidar değişmiyorsa muhalefeti değiştireceğiz. Vakti gelmiştir. Ülke elden gidiyor. Cumhuriyet elden gidiyor. Bu Muharrem İnce'nin koltuk sevdası değildir. Bu Türkiyeyi kurtarma çabasıdır.

Bizim kaygımız ülke. Bazılarının kaygısı koltuk olabilir.  Aleviler, cumhuriyetçiler, laikler kendini dışlanmış hissediyor.Biz amasız bir CHP'yiz. Tavır koyacak bir  Cumhuriyet Halk Partisi'yiz.

Dindarlar başımızın üstünde ama laikliği savunamaz olduk. Ama diyerek ortalığı sulandırmaya gerek yok.  Yunanistan'da Pasof'a bakın geleceğimiz hali görün.

Tek umut CHP'dir

Bu yenilenme nasıl sağlanacaktır. Bir kurultay ile olur. Bu da olağanüstü kurultay ile olur.

Herkesi ciddi olmaya davet ediyorum. Ülke elden gidiyor. Muharrem İnce’nin genel başkan sevdası olması değildir konu. Bir seçenek olarak sunuyoruz.

Söz vicdanların olmalıdır, söz sokağın olmalıdır..."

Aday olunmaz aday gösterilir

"CHP'de aday olunmaz , aday gösterilir. Delegelerden yeterli imza toplanırsa bu görevi alırım" dedi.

 

KAYNAK: MİLLİYET
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.