SON DAKİKA
Hava Durumu

Mustafa Koç son yolculuğuna uğurlanıyor

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbi

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2016 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2016 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mustafa Koç son yolculuğuna uğurlanıyor
Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii’nde cenaze töreni düzeniyor.
 

 

İş adamı Mustafa Koç son yolculuğuna uğurlanıyor. 21 Ocak'ta geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden 56 yaşındaki Koç için sabah saatlerinde Nakkaştepe'deki Koç Holding binasında basına kapalı tören düzenlendi.Törenin ardından Koç'un cenazesi Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisine getirildi. Törenin düzenleneceği caminin çevresinde polisin geniş güvenlik önlemi aldığı gözlendi. Bazı yollar trafiğe kapatılırken camiye girişler polis ekiplerinin araması ve x-ray cihazından geçişle sağlanıyor.


erdoğankoç


Cenazeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda tanınmış sima ve sevenleri katıldı. Cami bahçesine kurulan çadırda Rahmi Koç, oğulları Ömer ve Ali Koç ile birlikte taziyeleri kabul etti.
OSMANLI SANCAĞI
Mustafa Koç’un tabutu üzerine ise halası Sevgi Gönül’ün de cenazesinde kullanılan aileye ait Osmanlı sancağı örtüldü. Örtüde Arapça “Hak ve gerçek kainatın sahibi Allah’tan başka ilah yoktur. Güvenilir ve sözüne sadık Muhammed onun elçisidir” yazdığı belirtildi. Tabutun başına ise Mustafa Koç’un çok sevdiği Fenerbahçe’nin flaması konuldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.