SON DAKİKA
Hava Durumu

Nasıl baba olunur?

Sanatçı Cem Yılmaz, cinsiyet eşitliğinin sağlanması bakımından ''Türkiye'de baba olmak, babaların rolü'' konularının ele alınacağı

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2013 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2013 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sanatçı Cem Yılmaz, cinsiyet eşitliğinin sağlanması bakımından ''Türkiye'de baba olmak, babaların rolü'' konularının ele alınacağı panelde, babalık tecrübelerini anlatacak.


 
 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) tarafından düzenlenen ''Türkiye'de Baba Olmak: Cinsiyet Eşitliğinde Sorumluluklar, Haklar ve Çözümler'' konulu paneli 28 Mart'ta İstanbul'da düzenlenecek.

Panele toplum tarafından örnek alınan kişiler konuşmacı olacak. Bunlar bir yandan mevcut durumu değerlendirecek diğer yandan toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması yönündeki çabalara erkeklerin de katılmaları konusunda yönlendirici mesajlar verecek.

İkinci oturumda ise toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasında kadınlar aleyhine var olan durumun düzeltilmesi, kadınların güçlenmesi ve aile içi demokratik ilişkilerin geliştirilmesi için neler yapılması gerektiği konuşulacak.
''Cinsiyet Eşitliğinde Babalık ve Erkeklik Rolleri''  panelinin moderatörlüğünü gazeteci Ahu Özyurt yapacak. Oturuma, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Radikal Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can, Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, Borusan Holding Üst Yöneticisi Agah Uğur ve sanatçı Cem Yılmaz konuşmacı olarak katılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.