SON DAKİKA
Hava Durumu

Ne zaman ordu seferde, faşist kafalar fitnede!

Alpaslan YILDIZ Yeni yıla girerken Taksim’de yapılan eğlenceler her yıl olduğu gibi bu yıl da gündemi

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2019 21:44
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2019 23:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ne zaman ordu seferde, faşist kafalar fitnede!
Alpaslan YILDIZ
Yeni yıla girerken Taksim’de yapılan eğlenceler her yıl olduğu gibi bu yıl da gündemin ana konusu oldu. Ancak bu kez faşist kafalar iş başındaydı. Daha şanlı ordumuzun Suriye topraklarında vatan savunmasında olduğunu algılayamayan kafalar, Taksim’de 3-5 Suriyelinin bayrak açmasını fırsat bilenler, sosyal medya üzerinden provokasyona girişti.


Türkiye’de Suriyeli mültecilere karşı son yıllarda artan provokatif ve faşist söylemlere ve eylemlere bir yenisi de önceki akşam Taksim Meydanı’nda eklendi. 3-5 tane Suriyeli gencin Taksim’deki eğlenceye katılarak Özgür Suriye Ordusu’nun bayrağını açması ve bu görüntülerin kaydedilerek sosyal medyaya atılmasıyla birlikte, ırkçı kafalar bir anda Suriyeli düşmanlığına başladı.

ORDUMUZ VATAN İÇİN SURİYE’DE



Provakasyonun sloganı da aynı merkezlerden yayılmaya başladı: “Bizim askerlerimiz Suriye'de savaşırken Suriyeli gençler Türkiye’de eğleniyor.” Kahraman ordumuzun neden Suriye’de seferde olduğunu bile yıllardır anlamayan faşist kafalar hala Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriyelilerin yerine bu ülke topraklarında savaştığı propagandası ile Türk milletini provake etmeye kalkıyor.

Oysa Türk ordusu devletin ve milletin bekası için, güney sınırımızda bir terör devletinin, terör yapılanmasının oluşmaması için kendi sınırlarımızı korumak için Suriye topraklarında. Kahraman ordumuz, bugün Türkiye Cumhuriyeti’ni hedef alan terör ve onun destekçisi olan devletlerin oyunlarını bozmak, vatanı korumak için seferini sürdürüyor. Bunu alıp Suriyeliler yerine savaşıyor diyen provokatörler öncelikle şanlı ordumuzu hedef alacak kadar alçak, devletimize bu çamuru atacak kadar insafsız ve gözünü kararmış faşist zihniyetin temsilcilerinden öteye bir şey değiller.

3-5 ŞUURSUZ ÜZERİNDEN

Taksim Meydanı’nda bayrak açıp slogan atan 3-5 şuursuz üzerinden ülkemizde misafir olan 3 milyonu aşkın mazlum sığınmacıyı hedef göstermek, olsa olsa faşist kafaların tezahürü olmaktan ileriye geçemez. Birkaç kendini bilmezin gerçekleştirdiği bu kepazelikten provokasyon çıkarmaya çalışmak da ancak bu kafaların eseri olabilir. Yıllardır sıradan olaylarda bile Suriyeli vurgusu yaparak, sığınmacıları hedef gösteren kafalar, bu kez de aynı yolu denedi ancak her zamanki gibi Türk milletinin engin sağduyusu galip geldi.

ORDU SEFERDE SEN NEDEN TAKSİM’DESİN?

Türk milletinin en hassas olduğu noktadan Mehmetçik üzerinden provakasyon yapmaya kalkan bu zihniyet, Taksim’i dolduran ve sabaha kadar alkol alıp eğlenenlerin Ordu seferdeyken yaptıklarına bir tepki göstermiyor. Madem ordumuz seferde ve Mehmetçiklerimiz savaşta o halde bu yıl da yılbaşı eğlencesi yapmak doğru değil diyen yok. Ufak bir grup Suriyelinin (ki bunların da prokavatif eylem için oraya getirilip getirilmediğini bilmiyoruz) yaptıkları üzerinden kaos oluşturmanın yollarını arıyorlar.

TAKSİM’DE NE OLDU

Taksim’de çekilen ve Suriyeli bir grubun provakatif görüntüsün içeren görüntüyle ilgili haber yapan Sözcü Gazetesi bakın haberi nasıl veriyor; “Geçtiğimiz birkaç seneye kadar yılbaşı kutlamalarının sembolü olan Taksim Meydanı'nda bu yıl bambaşka bir şölen(!) vardı. Meydanda çoğunluğunu Suriyeli genç erkeklerin oluşturduğu kalabalıkların bayraklı-sloganlı 2019 kutlamaları dikkat çekti. Yeni yılın ilk dakikalarında iki genç kadını taciz eden bir Suriyeli de polis tarafından gözaltına alındı. Taksim Meydanı’nda yabancı uyruklu binlerce kişi yeni yılı kutlamak için bir araya geldi. Burada toplananlar Pakistan, Afganistan ve Suriye bayrakları açtı.” Başkan aşağına provokasyon ve ırkçılık kokan bu haberi yapmaktan çekinmedi Sözcü Gazetesi. Oysa aynı Sözcü Gazetesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin yaşamına kast eden alçak darbe girişimi sırasında evlerine çekilen, market ve benzinliklerde kuyruklar oluşturan, vatan için sokağa çıkmak yerine evlerinde televizyon başında sinema seyreder gibi darbe ve ihanet girişimini izleyen kitle için bir tek haber yapmadı bu güne kadar.

OGAN’DAN SKANDAL PAYLAŞIM



MHP eski Milletvekili Sinan Ogan’ın yaptığı paylaşım da büyük tartışmaya yol açtı. Ogan, sosyal medya hesabından Suriyelileri hedef alan “Türk askeri her gün sınıra sevk edilirken, Suriye'de askerimiz şehit olurken; Türk milletinin rızkıyla beslenen bu Tosunlar Taksim'de Suriye bayrağı açıp kafayı çekiyor! Kadına yaşlıya çocuğa bakalım ama bu Tosunları istemiyoruz, isteyen evine alsın. #ÜlkemdeSuriyeliİstemiyorum” paylaşımında bulundu. Ogan’ın paylaşımı büyük tepki çekti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.