SON DAKİKA
Hava Durumu

Necid'ten altın dokunuş: 0-1

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. hafta maçında Kasımpaşa'yı deplasmanda 1-0 mağlup etti.   İki takımın da ofansif bir anlayı

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2015 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2015 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Necid'ten altın dokunuş: 0-1
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. hafta maçında Kasımpaşa'yı deplasmanda 1-0 mağlup etti.
 
İki takımın da ofansif bir anlayışla çıktığı mücadelede tempolu başladı. Bursaspor'da adına 7'. dakikada gelişen atakta Emre'nin ortasında Dzsudzsak arka direkte vuruşunu yaptı, kaleci Isaksson'u da geçen topu Veigneau çizgi üzerinden çıkardı. Ev sahibi ekipte Eren 16'da kafayla şansını denedi, top az farkla dışarı çıktı. Yeşil-Beyazlı ekipte 18'de Josue ceza sahası dışından şutunu çıkardı, Isaksson gole izin vermedi. 29. dakikada Tunay sağ çaprazdan içeri girdi, vuruşunu yaptı, Mert topu kontrol etti.44'te etkili gelişen Kasımpaşa atağında Serdar Aziz kale sahasında yaptığı hayati hamle ile Tunay'ın topu filelere göndermesine müsade etmedi. İlk yarının son dakikasında ise savunmanın arkasında atılan topta Yeşil-Beyazlı ekibin can simidi kaleci Mert oldu. Başarılı file bekçisi topu kale sahasının dışında ayaklarıyla uzaklaştırarak mutlak bir golü önledi. Maçın ilk devresi 0-0 sona erdi.

Necid'ten altın dokunuş

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha etkili pozisyonlarla başlayan taraf Kasımpaşa oldu. 53'te Scarione'nin sert şutunda dönen topu  bomboş kaleye auta nişanlayan Del Valle, ev sahibi ekibi öne geçirme fırsatını geri tepti. 57'de Tunay Torun'un sert şutunu çıkaran Mert Günok, Bursaspor'un bu pozisyonda da sigortası oldu. Bursaspor adına maçın en başarılı ismi olan Mert, 59'da bir kez daha savunmanın arkasına atılan topta rakibinden önce tehlikeyi sezdi ve topu uzaklaştırdı. 61'de konuk ekip adına gelişen atakta Dzsudzsak'ın ortasında arka direkte müsait pozisyonda Necid, topu dışarı attı. 80'de Dzsudzsak'ın klas ortasına bu kez harika bir kafa vuruşu yapan Necid, Bursaspor'u zorlu deplasmanda 1-0 öne geçirdi. 83'te Kasımpaşa Adem'le beraberlik golüne yaklaştı, ancak günün yıldızı Mert bu pozisyonda da kalesinde devleşti. 87'de ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalan Jouse, Yeşil-Beyazlıları 10 kişi bıraktı. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve Bursaspor zorlu deplasmandan 1-0 galip ayrıldı.

Josue ikinci kez kızardı

Kasımpaşa maçının 87. dakikasında kırmızı kart gören Bursasporlu Josue, bu sezon ilk 9 haftada ikinci kez oyundan atıldı. Portekizli daha önce 3. haftadaki Başakşehir mücadelesinde kırmızı kart görmüştü.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.