SON DAKİKA
Hava Durumu

O alçaklara nefes aldırmayalım

      Hiç şüphe yok ki bu ülkenin ve bu milletin mücadele edeceği en büyük düşmanların ilk sıradakilerinden biri uyuşturucu. Bu s

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2018 19:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2018 21:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 

 

 

Hiç şüphe yok ki bu ülkenin ve bu milletin mücadele edeceği en büyük düşmanların ilk sıradakilerinden biri uyuşturucu. Bu sadece polisiye tedbirlerle çözüme ulaşacak gibi görünmüyor.

Millet harekete geçerse bu iş çözülecek. Millet mücadele ederse bu illetten kurtulacağız. Millet el verirse bu savaşı kazanacağız.

Şehir şehir, ilçe ilçe, mahalle mahelle, sokak sokak, ev ev, oda oda birey birey bu işin üstesinden gelmek için topyekün ayağa kalkmalı, bu alçaklığı yapan şerefsizlere dünyayı dar etmeliyiz.

Milletin el birliği ile mücadeleye başladığı hiçbir güç ayakta duramaz, varlığını sürdüremez. Yeter ki millet el ele verip ayağa kalksın ve mücadeleye başlasın.

Bu gün eğer bu mücadeleyi vermezsek, tıpkı Avrupa gibi morfinman bir nesille ve uyuşturucu bağımlısı bir gelecekle yani ümitsiz bir yarınla karşı karşıya kalacağız. Bu ülkenin evlatlarına bu alçaklığı yapan şerefsizlere nefes aldırmamalı millet. Bunlara nefes alma şansı vermemeli. Çocukları gençleri çok sıkı takip edip, hepsinin evladımız olduğunu göz ardı etmeden onlara yanaşan o alçakları el birliği ile adalete teslim etmek, devletin ilgili kurumlarına ihbar etmek ve takipçisi olmak insanlık görevimiz. Bu milletin mensubu olarak ödevimiz, sorumluluğumuz…

O halde bu savaşı kazanmak için asla gördüğünüzü görmezlikten gelmeyin. Korkmadan alçaklara, zalimlere boyun eğmeden evlatlarımız için el ele verip bu şerefsizleri kapımızdan bacamızdan, mahallimizden, ilçemizden, kentimizden, çocuklarımızdan, gençlerimizden uzağa, hak ettikleri cehenneme göndermek için duyarlı olalım.

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.