SON DAKİKA
Hava Durumu

Öğrencilerin Karne Sevinci

Bursa'da 500 bin öğrenci ve 20 bin öğretmen yarıyıl tatiline girdi. Karnelerini Vali Yardımcısı İsmail Demirhan'ın elinden alan Davut Dörtçelik İl

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2012 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2012 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da 500 bin öğrenci ve 20 bin öğretmen yarıyıl tatiline girdi. Karnelerini Vali Yardımcısı İsmail Demirhan'ın elinden alan Davut Dörtçelik İlköğretim Okulu öğrencileri, sürpriz hediyelerle karşılaştı.
Şehirde yaklaşık yarım milyon ilk ve orta öğretim öğrencisi karnelerini alarak sömestr tatiline girdi. Merkez Osmangazi ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde bulunan Davut Dörtçelik İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilerin sevinci, Vali Yardımcısı İsmail Demirhan ve bonus veren siteler Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar'ın sürpriz hediyeleriyle iki katına çıktı. Karnelerini Demirhan ve Gülsar'ın elinden alan öğrencilere kitap hediye edildi.

Vali Yardımcısı İsmail Durmuş, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, "Birbirinizi sevmelisiniz. Size tavsiyem, çok okuyun, çok çalışın. Devleti, milleti, ülkeyi ve Atatürk'ü sevin. Büyüklere saygılı davranın ve çalışkan bir öğrenci olun" ifadelerini kullandı.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ise, öğrencilerin dinlenmeyi hak ettiğini dile getirerek, "Öğrencilerimiz dinlenmeli fakat bunu aktif şekilde yapmalı. Dinlenmek boş oturmak değildir. Teknolojiye ayak uydurulmalı, internet kullanılmalı. Fakat interneti de kullanırken bilgilendirici ve güzel sitelerden faydalı bilgilere ulaşılması gerekiyor" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.