SON DAKİKA
Hava Durumu

Osmangazi Belediyesi'nin acı günü

Osmangazi Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü’nde şef olarak çalışan Alev Çetinkaya, yakalandığı amansız hastalık sonucu hayata gözlerini yu

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2015 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2015 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Osmangazi Belediyesi'nin acı günü
Osmangazi Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü’nde şef olarak çalışan Alev Çetinkaya, yakalandığı amansız hastalık sonucu hayata gözlerini yumdu. 17 yıllık belediye personeli ve bir kız çocuğu annesi Çetinkaya için Osmangazi Belediyesi bahçesinde bir tören düzenlendi.
OSMANGAZİ BELEDİYESİ’NİN ACI GÜNÜPlan Proje ve İmar İşleri Müdürlükleri’nin ardından yeni kurulan Kentsel Tasarım Müdürlüğü’nde şef olarak çalışmaya başlayan Alev Çetinkaya, 2010 yılında meme kanseri teşhisiyle tedavi gördü. Başarılı geçen tedavi sürecinin ardından çalışma hayatına geri dönen, ancak yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayan Çetinkaya, önceki gün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Ölüm haberi ile mesai arkadaşlarını da yasa boğan Çetinkaya için belediye bahçesinde tören düzenlendi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Alev hanım, 17 yıllık çalışma arkadaşımızdı. İşinde son derece başarılı, herkes tarafından sevilen, sayılan bir arkadaşımızdı. Ancak, bu dünyada hepimiz gelip gidiyoruz. Alev arkadaşımız da ebediyete yürüdü. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve geride kalanlara sabırlar diliyorum” dedi.
Alev Çetinkaya, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.