SON DAKİKA
Hava Durumu

Puslu havayı gören Fetö yılanı baş çıkardı!

Türkiye, koronavirüs tehditline karşı büyük bir mücadele verirken FETÖ ekibi de boş durmuyor. Böylesi bir zamanda ortaya çıkan el konulan Boydak Holding’in eski ortaklarından Mustafa Boydak,  26 Martta FETÖ’cü ve PKK’lılar yönelik yayınlar yapan KHK TV’ye çıkarak KHK ile atılan terör örgütü mensuplarının geri alınması çağrısı yaptı. Tek satır FETÖ ihanetinden bahsetmeyen Boydak, ailesini ve darbecileri aklamanın peşine düştü. 

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2020 21:30
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2020 21:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Puslu havayı gören Fetö yılanı baş çıkardı!

FETÖ darbe girişiminin ardından kayyum atanan ve sahiplerinin büyük bölümü cezaevinde kesinleşmiş cezalarını yatan Boydak Holding’in eski ortaklarından Mustafa Boydak,  Kayseri’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yargılanan abileri ve amca çocuğunun suçsuz olduğunu ileri sürerken devletin kendilerine yanlış yaptığını ileri sürdü. Pişman olmadığını üstüne basa basa anlatan Boydak, kısa sürede şirketlerini geri alacaklarını ileri sürerek meydan okumaya devam etti. 

FETÖ SAVUNMASINA DEVAM

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve hükümetine yönelik kara propaganda yapan ve KHK TV’ye mülakat veren Mustafa Boydak, çok salıda televizyondan davet almasına rağmen bu kanalı tercih ettiğini belirterek bir kez daha tarafını gözler önüne serdi. Türkiye’nin 7 yıldır savrulduğunu ileri süren ve hükümeti hedef alırken FETÖ’cüler için mağdur edebiyatı yaptı. Türkiye’yi işgale kalkan alçakların KHK görevlerinden atılarak canavar ilan edildiklerini oysa o insanların güzel insanlar olduğunu anlatarak teröristleri öven Mustafa Boydak, yaklaşık 50 dakikalık mülakatı sırasında FETÖ ihanetinden tek satır bahsetmezken, FETÖ’cüler hariç her kesime adeta saydırdı. 

HAPİSHANE İSTİSMARI

Boydak, mülakatında can derdinde olduklarını kardeşlerinin ve kuzeninin hapiste olduğunu vurgularken, hapishanelerde darbe teşebbüsünden ve silahlı terör örgütü üyeliğinden yatan örgüt üyeleriyle ilgili şunları söyledi; “Hapishanelerde kardeşlerim var, kuzenim var. Bizim gibi bir sürü işadamı var. Hapishanede kadınlar var, çocuklar var. Bu dönmede ben onları aklımda ön planda tutuyorum.” KHK ile atılan terör örgütü mensuplarını mağdur zavallı insanlar gibi gösterme çabasını konuşması boyunca özellikle gündemde tutan Boydak, FETÖ’nün gözü dönmüş darbecilerinin bugün garsonluk tezgâhtarlık yapmasından büyük üzüntü duyduğunu da vurguladı. 

MAHKEMELERİ HEDEF ALIYOR

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yıkmaya kalkışan alçaklara sözü olmayan Boydak, devletin kanunlar çerçevesinde terör örgütü bağlantılarını ortaya çıkararak kayyum atadığı şirketlerini kısa zamanda geri alacaklarını ileri sürdü. Mahkemeleri de hedef alan Boydak, “Sulh Ceza Mahkemesi’nde bir hakimin kararıyla sizin yıllarca yaptığınız birikiminize, şirketlerinize, hatta evinize barkınıza, malınıza mülkünüze ve hatta arabanıza dahi el konulabiliyor” ifadelerini kullandı. Adalet olmadığı imasını sık sık ortaya koyan Boydak, Türkiye’yi de güvensiz bir ülke olarak tarif etti. Yeni bir çevre oluşturduğunu ve insanların işletmelerinin anahtarlarını dahi kendisine emanet ettiğini dile getiren Boydak, Kayseri iş dünyasının ve çalışanlarının bir bölümünün kendilerine ihanet ettiğini de ileri sürdü. 

“ÇUKUR”DAN ÇIKACAKMIŞ!

Bulundukları durumu çukur olarak tarif eden ve buradan çıkacaklarını anlatan Boydak, 17/25 Aralık yargı darbe girişimine işaret ederken, yeni kurulan partilere de işaret ederek Türkiye’nin önümüzdeki dönemde önemli siyasi gelişmelere sahne olacağını öne sürdü. Kendisini KHK mağduru ilan eden ve 22 Temmuz 2016 tarih 667 sayılı KHK ile şirketlerine kayyum atandığın anlatan Boydak, hemen öncesindeki darbe girişimini ise konuşması boyunca hiç ağzına almadı. Türkiye’de yüzbinlerce ailenin mağdur edildiğini ileri sürerek FETÖ’cülere mesaj veren Boydak, şirketlerine 2014 yılında soruşturma açıldığını ve konuyu AİHM taşıdıklarını aktardı. Kardeşlerine yerel mahkemenin verdiği cezayı istinaf mahkemesinin de onayladığını, Yargıtay aşamasına geçildiğini ve Türkiye’de kırıntı adalet varsa buradan sonuç alacaklarını dile getirerek, Trük yargısını da hedef aldı. Türkiye’nin yüzünü tekrar batıya dönmesi gerektiğini, laiklik ilkesinin önemini daha iyi anladığını dile getirerek Kemalist kesime göz kırpan Boydak, görevden atılan KHK’lıların da TBMM tarafından derhal işe başlatılmasını istedi. Boydak, KHK’dan atılanların yüzde 99’unun suçsuz olduğunu ileri sürerken, devletin yanlış yaptığını söyleyecek kadar da hala aynı kafada olduğunu gösterdi.

Alpaslan Yıldız

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.