SON DAKİKA
Hava Durumu

Roman adaydan renkli adaylık açıklaması

Bursa Merkez ve İlçeleri Roman Dernekleri Federasyon Başkanı Rahmi Tura,  AK Parti milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu AK Parti İl Baş

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2018 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2018 19:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Merkez ve İlçeleri Roman Dernekleri Federasyon Başkanı Rahmi Tura,  AK Parti milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkanlığı önünde Bursalı romanların davullu zurnalı desteği eşliğinde yaptı.

Burak TOK

AK Parti'de 24 Nisan'da başlayan milletvekili aday adaylığına müracaatları tüm hızıyla sürüyor. Romanların sesi olarak milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Bursa Merkez ve İlçeleri Roman Dernekleri Federasyon Başkanı Rahmi Tura, milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Tura, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili olmak için AK Parti’den aday adayı oldu. Başvuru sonrası açıklamalarda bulunan Tura, “Biz devletin bekası için yola çıktık. Edirne’den Kars’a Roman camiasını da buna katarak tek millet tek devlet tek bayrak tek vatan için bu yoldayız” dedi.  Roman camiasının da temsil edilmesinin gerektiğini ifade eden Tura, bu yolda ilk adımlarını milletvekili aday adaylığıyla atıklarını da belirtti.

ROMAN CAMİASINA KALICI HİZMET

Hiçbir zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan ayrılmadıklarının altını çizen Tura, “Roman camiası olarak asla davanın yolundan ayrılmadık ve hiçbir zaman problem getirmedik. Biz bunları gönülden yaptık” şeklinde konuştu.  Bugüne kadarki çalışmalarını sadece Bursa olarak değil, tüm Roman camiası üzerinde gerçekleştirdiklerini de dile getiren Tura,  sözlerini şöyle sürdürdü; “Dernek başkanlarım ve federasyon yönetim kurulundaki dostlarım milletvekilliği için adım atılması gerektiğini ve benim milletvekili adayı olmam gerektiği söylendi. Bunların doğrultusunda ilk adımımızı attık.  Camiamıza kalıcı hizmetler vermek için, Bursa’yı daha iyi yerlere getirmek için biz de bu yola çıktık. Allah utandırmasın”

TURA’YA ROMANLARDAN BÜYÜK DESTEK

Tura’yı yalnız bırakmayan Romanlar, Milletvekili aday adaylarını AK Parti İl Binası’nda büyük destekle karşıladı.  Davullar ve zurnalar eşliğinde adaylarına desteklerini gösteren Romanlar, renkli görüntüler oluşturdu.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.