SON DAKİKA
Hava Durumu

'Sandıktan istikrarı sağlayacak tek başına bir hükümet çıkarmalıyız'

AK Parti Bursa milletvekili adayı ve eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, “Sandıktan istikrarı sağlayacak tek başına bir hükümet çıkarmalıyız.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2015 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2015 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Sandıktan istikrarı sağlayacak tek başına bir hükümet çıkarmalıyız'
AK Parti Bursa milletvekili adayı ve eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, “Sandıktan istikrarı sağlayacak tek başına bir hükümet çıkarmalıyız. Bir direksiyonda üç kişi oturmaz” dedi.
 

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, 1 Kasım seçimleri öncesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bursa’nın Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi’nde gerçekleştirilen mitingde vatandaşlara seslenen Ala, 1 Kasım seçimlerinde Türkiye’nin istikrarı için sandıktan güçlü bir iktidarın çıkması gerektiğini ifade etti. “Bizden memnun olmayanlar da var” diyen Ala, "Halktan ve sandıkta yetki almadan, paralel yollardan, köşelerinde bir şeyler yazıp memleketi yönetmeye çalışanlar bizden memnun değil. Biz meydanlarda toplanan kardeşlerimizin memnuniyetinin esas alırız. Bizim için irade burada. Bunun dışında yüce rabbimizi biliriz ve kimsenin önünde boyun eğmeyiz. Sandıktan istikrarı sağlayacak tek başına bir hükümet çıkarmalıyız. Çünkü bir otobüse bindiğinizde direksiyon üç kişi kullanırsa o otobüs yol alamaz. Yol almadığını biz koalisyon dönemlerinde çok gördük. Problemleri çözemedikleri gibi başımıza problemli hükümetler olarak kaldılar. Ama bizim onlara ayıracak vaktimiz yok. Bizim Türkiye'nin geleceğine ve hedeflerine ayıracak vaktimiz var" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.