SON DAKİKA
Hava Durumu

Şankaya:

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şenkaya, yarın yapılacak olağan genel kurulu öncesi başkan adaylarına önemli uyarılarda bulundu. "Son günlerde

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2015 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2015 18:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şenkaya, yarın yapılacak olağan genel kurulu öncesi başkan adaylarına önemli uyarılarda bulundu.
"Son günlerde şık olmayan beyanlar okuyor ve dinliyorum" diyerek sözlerine başlayan Şankaya, "Benim ve camiamızın adaylardan beklentisi, Bursaspor'umuza yapacakları katkılardır. Kavga hiçbir zaman yarar getirmemiştir. Özellikle bazı demeçlerde görüyorum ki, kongre ortamına Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve futbolcularımız da çekilmek isteniyor. Bu çok yanlış bir yoldur. Kimse, Bursaspor’un genel kuruluna yakışmayan tavır içinde olmasın. Yarın kulübümüzün yeni başkanını seçeceğiz. Adaylar yapacakları konuşmalarda birbirinizi kötülemek yerine kulübümüzle ilgili plan ve projelerinizi anlatmalısınız. Seçim heyecanı içerisinde zaman zaman geriliyorsunuz ama bunların size oy atacak üyeler üzerinde bir etki oluşturduğunu zannetmiyorum. Genel kurulumuz camiamıza, hayırlar getirmesini diliyor seçilecek başkan ve yönetimi herkesin kucaklamasını, destekçisi olmasını bekliyorum" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.