SON DAKİKA
Hava Durumu

Şehir arıların istilasına uğradı!

Bursa’nın İnegöl ilçesi arıların istilasına uğradı. Kovandan kaçan binlerce arı, sokak sakinlerine korku dolu anlar yaşatırken, bir ağa

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2014 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2014 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Şehir arıların istilasına uğradı!
Bursa’nın İnegöl ilçesi arıların istilasına uğradı. Kovandan kaçan binlerce arı, sokak sakinlerine korku dolu anlar yaşatırken, bir ağaçta yuva yapan arılar yaklaşık bir saatlik uğraş sonunda minibüsün üzerine konulan başka kovana çekildi.

Bal üretimi yapan bir kişiye ait kovandan kaçan arılar, Sinanbey Mahallesi Kemer Sokak üzerinde bulunan ıhlamur ağacına yuva yaptı. Sokak üzerinde uçuşan binlerce arı sokak sakinlerine ve sokağı kullanan vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Bir arkadaşının haber vermesiyle arıların mesken tuttuğu sokağa gelen arı üreticisi Galip Sever, arılarını toplayabilmek için çareler aramaya başladı. Koruma elbisesi giyen Galip Sever, kendi minibüsünü arıların yuva yaptığı ağacın altına çekti. Ardından boş arı kovanını minibüsünün üzerine yerleştiren Sever, kovanın içerisine yerleştirdiği şerbete batırılmış arı keki ile arıları kovana çekmeyi başardı. Yaklaşık bir saatlik uğraş sonunda arılar ıhlamur ağacından kovana çekilirken, sokak sakinleri de rahat bir nefes aldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.