SON DAKİKA
Hava Durumu

'Şehrin Işıkları' görücüye çıktı

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Şehrin Işıkları’ fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar g

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2014 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2014 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Şehrin Işıkları' görücüye çıktı
Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Şehrin Işıkları’ fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar görücüye çıktı.

 
Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’nın elektrik dağıtımını yapan UEDAŞ, bu yıl ikincisini düzenlediği ‘şehir ve ışık’ temalı fotoğraf yarışmasında dereceye girip sergilenmeye hak kazanan fotoğrafları Korupark AVM’de açtığı sergide görücüye çıkardı. Türkiye’nin her yerinden 527 fotoğrafın katıldığı yarışmanın sonunda düzenlenen sergi 25 Ağustos ile 1 Eylül tarihleri arasında görülebilecek.
Sergiyi Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce ile birlikte gezen Uludağ Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, “Şehrin Işıkları 2" fotoğraf yarışmasının ilk sergisini Korupark AVM’de açtıklarını söyleyerek, "Sergide 20 fotoğraf yer alıyor. Yarışmaya 527 fotoğraf katılmıştı. Dereceye giren fotoğraf sahiplerini ödüllendirirken, en güzel kareleri de Bursalılarla buluşturmak istedik. Hafta boyunca sürecek olan sergiye vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi bizi sevindirdi. Bütün Bursalıları bu güzel fotoğrafları yakından incelemeye davet ediyorum.”
Fotoğraf yarışmasını geleneksel hale getireceklerini bildiren İslamoğlu, sergiyi Bursa’dan sonra Ankara ve firmanın hizmet bölgesi olan Balıkesir, Çanakkale, Yalova’daki sanatseverlerle buluşturacaklarını sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.