SON DAKİKA
Hava Durumu

Sierra'nın katil zanlısı İstanbul'da

ABD'li Sarai Sierra'nın katil zanlısı ''Laz Ziya'' lakaplı Ziya T, İstanbul'a getirilerek Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2013 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2013 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
ABD'li Sarai Sierra'nın katil zanlısı ''Laz Ziya'' lakaplı Ziya T, İstanbul'a getirilerek Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.


 
Hatay'da yakalanan Sierra'nın katil zanlısı Ziya T'nin de içinde bulunduğu, Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla İstanbul'a getirildi. Adana Şakirpaşa Havalimanı'ndan kalkan uçak, saat 20.50 sıralarında İstanbul Atatürk Havalimanı'na geldi. Uçaktan, son olarak arka koltukta iki polis nezaretinde getirilen Ziya T. indirildi.

Yoğun güvenlik önlemleri altında bir otomobile bindirilen ''Laz Ziya'' lakaplı katil zanlısı, havalimanının A kapısından çıkarılarak sağlık kontrolü için Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Ziya T, sağlık kontrolünün ardından Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da burada yaptığı açıklamada, uzun soluklu bir çalışmanın ardından katil zanlısını yakadıklarını söyledi. İstanbul ve Hatay polisine teşekkür eden Çapkın, katil zanlısının Hatay'a gittiğini öğrendikleri günden bu yana İstanbul Emniyetinden iki ekibin orada çalıştığını açıkladı.

Çapkın, ''İğne ile kuyu kazarak çalıştılar. Zor ve uzun soluklu bir çalışmaydı. Uluslararası bir olaydı. İstanbul büyük bir metropol, olaylar olur, İstanbul polisi olayın peşini bırakmaz. Samatya olayında da bunu gördünüz'' şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.