SON DAKİKA
Hava Durumu

Soba kullanan vatandaşlara gaz alarmı cihazı dağıtıldı

Yıldırım Belediyesi, karbonmonoksit zehirlenmelerini önlemek için evinde soba kullanan vatandaşlara gaz alarmı cihazı dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2012 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2012 18:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım Belediyesi, karbonmonoksit zehirlenmelerini önlemek için evinde soba kullanan vatandaşlara gaz alarmı cihazı dağıttı.

Önce Yıldırım Belediyesi Sevgi Market’ten soba alan vatandaşlara dağıtılan alarm cihazlarıyla faciaların önleneceğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Keskin, bu tür tedbirlerin önemine dikkat çekti. “Önce İnsan” anlayışıyla insan odaklı hizmetlere önem verdiklerini anlatan Keskin, evinde soba kullanan vatandaşların çok dikkatli olmalarını gerektiğini söyledi. İyi günde de kötü günde de vatandaşının yanında olmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Keskin, “Sosyal sorumluluk anlayışıyla evinde soba kullanan vatandaşlarımızın üzücü bir olayla karşılaşmalarını önlemek için dağıttığımız gaz alarmı cihazları insan hayatı için çok önemli. İlk etapta Sevgi Market aracılığıyla soba alan 250 vatandaşımıza dağıttığımız cihazı ihtiyacı olan vatandaşlarımıza da vermeyi hedefliyoruz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.