SON DAKİKA
Hava Durumu

Soğuk ve yağışlı hava sürüyor: 13 ile 'sarı' uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan 'sarı' uyarıda, Doğu Anadolu'nun doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun batısı, Doğu Akdeniz ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimlerinde gök gürültülü sağanak ve karla karışık sağanak bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2022 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2022 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Soğuk ve yağışlı hava sürüyor: 13 ile 'sarı' uyarı

Bugün ülke genelinin çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Trakya, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Orta Karadeniz kıyıları ile Adana'nın doğusu, Osmaniye, Hatay, Giresun, Trabzon, Erzurum, Kars, Tunceli, Bingöl ve Elazığ çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

13 il için 'sarı' uyarı

Gök gürültülü sağanak beklenen Adana, Adıyaman, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Tunceli, Şanlıurfa, Kilis ve Osmaniye ile karla karışık sağanak beklenen Giresun ve Trabzon için 'sarı' uyarı yapıldı.

Hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde biraz artacağı, iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.