SON DAKİKA
Hava Durumu

Sosyal medyayı sallayan 'Sow' şakası!

Sosyal medyada, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas'ın, kendisine Fenerbahçeli futbolcu Musa Sow diye başka bir kişiyi tanıştırarak ka

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2014 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2014 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sosyal medyayı sallayan 'Sow' şakası!
Sosyal medyada, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas'ın, kendisine Fenerbahçeli futbolcu Musa Sow diye başka bir kişiyi tanıştırarak kandırdıkları iddia edilen öğrencilere 6 ay okuldan uzaklaştırma cezası verdiği iddia edildi.

Habere göre Sakarya Üniversitesi öğrencileri, rektör Muzaffer Elmas'a bir kişiyi Fenerbahçeli futbolcu Sow diye tanıştırdıkları iddia edildi. Rektör Elmas da bu haberi Twitter'da "Musa Sow üniversitemizde" diyerek paylaştı.  Kandırıldığını anlayan Rektör Elmas'ın kendisine bu şakayı yapan öğrencileri 6 ay okuldan uzaklaştırdığı iddia edildi. Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas ise yaptığı açıklamada bu iddialara güldüğünü söyledi.

GERÇEKTEN SOW'U ANDIRIYORDU!

"O çocuk gerçekten de Sow'u andırıyordu..." cümlesiyle sözlerine başlayan Rektör Elmas şunları söyledi: "Ben çocuklarla konuşurken bir kişi gelip fotoğraf çektirdi. Ben de Twitter'da 'Sow' diye espri yaptım. Sonra olan bitenden habersizim. Çocukları uzaklaştırmak gibi bir şey olabilir mi? Espriyi zaten ben yaptım. Kaldı ki ben fanatik Fenerbahçeliyim, maçlara gidiyorum, bana yutturamazlardı. Biz Sakarya Üniversitesi olarak hiçbir öğrencimize soruşturma açmadık."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.