SON DAKİKA
Hava Durumu

Sözcü’den skandal manşet!

Türkiye’de yaşayan muhafazakar kesimin değerlerine saygısı olmayan Sözcü Gazetesi yine bir skandala imza attı. Bugün çıkan gazetede ‘2020’nin torbasından felaket ve gözyaşı çıktı’ başlığı atan Sözcü, bu başlığın altında Ayasofya’nın cami olarak ibadete açılmasını felaket olarak gösterdi. 

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2021 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2021 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sözcü’den skandal manşet!

Yılın ilk skandal manşeti Sözcü Gazetesi’nden geldi. 2020’yi felaket ve gözyaşı yılı olarak manşetlerine taşıyan Sözcü Gazetesi, bu haberin alt başlıklarda ise koronavirüs, deprem ve çığ gibi doğal felaketlere yer verirken, bunun yanında Ayasofya’nın cami olarak yeniden ibadete açılmasını kötü bir olay olarak gösterdi. Haberin uydudusunda, hatırlamak istemediğimiz olaylar ifadesi yer alırken, 'Ayasofya Açıldı' başlığının altında verilen ifadeler ise Sözcü Gazetesi’nin zihniyetini birkez daha ortaya koydu. Haber metninde şu ifadeler kullanıldı: “Yıllarca müze olarak hizmet veren İstanbul'daki Ayasofya Camii, 86 yıl sonra ibadete açıldı. Dünya tepki gösterdi” 

ZİHNİYETİNİ GÖZLER ÖNÜNE SERDİ 
Tüm dünyadaki Müslümanlar’ın grur duyduğu ve akın akın buraya ibadet etmek için geldiği Ayasofya’nın cami olarak hizmet vermesini felaket başlığı altında değerlendiren Sözcü Gazetesi, toplumun değerlerine ve inançlarına saygısı olmadığını birkez daha gözler önüne serdi. (Ömer Karakaya)


Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, şunu diyen bir yazı 'Saygı AytuncE ERKiN İKRAMİYE YILBAŞI ÇEKİLİŞİ PiYANGO 9884757 SIRAYA KONULMUŞ TAM LiSTE 13ve14'TE 1.75TL MUTLAKA ©SöZCÜ SUSARSA TURKIYE SUSAR BURÇLARI Umarız 2021 yılı, uğurladığımız 2020 gibi uğursuz geçmez 2020'nir torbasından felaket ve gözyaşı çıktı Türkiye, koronavirüs salgını nedeniyle acılarla dolu unutulmaz bir yıl geçirdi... Yasaklar, ekonomik ıkıntılar. deprer 82 milyonu bunalttı. 2020'den geriye, hatırlamak istemediğimiz olaylar SUBAT 2020 FELAKETİ KORONA GELDİ DEPREM HAYAT 9MAYIS İŞSİZLİK ZAMI ZAM AYASOFYA ACILDI ÖTV+KDV YARGI ZULÜM VURDU DEPREM issizimiz.oldu.epekapa YILIN EN KOMİK SORUŞTURMASI BELİRSİZLİĞİ CİNAYETLERİ Yılmaz-Ozdil'

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.