SON DAKİKA
Hava Durumu

Süreçte hepimiz sorumluyuz

Başbakan Yardımcısı Arınç, "Türkiyemizde bir huzur ve sükunet ortamının tesis edilmesi açısından başlayan süreçte hepimizin soruml

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2013 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2013 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başbakan Yardımcısı Arınç, "Türkiyemizde bir huzur ve sükunet ortamının tesis edilmesi açısından başlayan süreçte hepimizin sorumluluk taşıdığına inanıyorum" dedi.


 
 

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Türkiye'nin çok önemli bir sürecin henüz başlangıcında olduğunu ifade etti.

"Bu sürecin başarılı olması, Türkiye'nin büyümesi, güçlenmesiyle çok yakından ilgili" diye konuşan Arınç şunları kaydetti:
''Türkiye, çok önemli bir sürecin henüz başlangıcında. Bu sürecin başarılı olması, Türkiye'nin büyümesi, güçlenmesiyle çok yakından ilgili. Yıllardan beri büyük üzüntüyle sıkıntıyla yorularak, ağlayarak günlerimizi geçirdiğimiz Türkiyemizde bir huzur ve sükunet ortamının tesis edilmesi, barış denen o hepimizin içini ısıtan güzelliklerin tekrar ülkemize dönebilmesi açısından başlayan süreçte hepimizin sorumluluk taşıdığına inanıyorum'' dedi.

''Sansürün ve baskının olmadığı bir medya ortamı var''

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Türkiye'deki medya ortamının özgürce çalışmasına da değinerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:
''Ülkemizde, dünyanın en gelişmiş ülkeleri ile rekabet edebilecek, baskının, yasakların, sansürün olmadığı, herkesin özgürce eserler ortaya koyduğu, her açıdan dinamik ve sağlıklı bir medya ortamı var.Medya ile ilgili kamusal otorite konumundaki kurumlarımız, dünyada yaşanan bütün gelişmeleri yakından takip ediyor, sektörün de görüşünü alarak kısa süre içerisinde, yönetmelik ve yasal düzenlemeler ile hayata geçiriyor. Bizler yaşanan bu değişimleri yalnızca medya sektörünü ilgilendiren bir hadise olarak değil, ülkemizin geleceğini ilgilendiren hayati bir mesele olarak görüyoruz."

''Üretirken sorumlu davranalım'' 

Başbakan Yardımcısı Arınç, internetin kullanımı ile başlayan iletişimdeki büyük devrimin, yeni medyasüreci ile hızla büyüdüğüne dikkati çekerek, şu görüşleri dile getirdi:
"Lütfen, bugün evlerimizin en ücra köşelerine kadar giren, çocuklarımızı adeta bağımlılık derecesinde etkileyen bu 'büyülü dünya'ya içerik üretirken sorumlu davranalım. İşinizin odağında her zaman insan olmalı. İnsanı ve insani değerleri hiçe sayan, onu alay konusu eden, zekasını hiçe sayan bir yaklaşıma prim vermemelisiniz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.