SON DAKİKA
Hava Durumu

Tabure cinayeti zanlıları adliyeye sevk edildi

Bursa’da dün tabure yüzünden çıkan kavgada işlenen cinayetle ilgili 2 kişi adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2013 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2013 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tabure cinayeti zanlıları adliyeye sevk edildi
Bursa’da dün tabure yüzünden çıkan kavgada işlenen cinayetle ilgili 2 kişi adliyeye sevk edildi.



Olay, dün gece merkez Osmangazi ilçesi Soğukkuyu Mahallesi Fulya Sokak'ta meydana geldi. Soğukkuyu Mahallesi'nde ikamet eden emekli Mehmet Emin Ö.'nün oğlu Cenk Alparslan Ö. (33), iddiaya göre dün saat 15.00 sıralarında gittiği büfede Kasım Ç.'nin oğlu Ahmet Ç. ile tabure sebebiyle tartıştı. Kavga polise yansımadan sona ererken, Mehmet Emin Ö.'nün oğlu tartışmayı akşam babasına anlattı. Bunun üzerine Ahmet Ç. (20), babası Kasım Ç. (47) ve yeğeni Oğuzhan A.’yı (21) da alarak Mehmet Emin Ö.’nün (61) evine gitti. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, oto kiralama işi yaptığı öğrenilen Kasım Ç. (47) silahına sarılıp 9 el ateş etti. Bıçakların da kullanıldığı kavgada Kasım Ç., oğlu Ahmet ile yeğeni Oğuzhan A. bıçakla yaralanırken, karşı taraftan Mehmet Emin Ö., oğulları Ali Volkan Ö. (34), Ozan (33), Fatih ve Hasan Hüseyin Ö. (28) ise silahla yaralandı.
Yaralılar, olay yerine gelen 112 acil servis ambulansları ile Çekirge Devlet Hastanesi ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ağır yaralılardan Mehmet Emin Ö. (61) yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Zanlılardan Kasım Ç., Ahmet Ç., Ali Volkan Ö. ve Hasan Hüseyin Ö.’nün tedavisi hastanede devam ederken, Oğuzhan A. ve Ozan Ö. adliyeye sevk edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.