SON DAKİKA
Hava Durumu

Tankımız isabet aldı , 1 asker şehit oldu

 Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Afrin'de PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütleri mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı neticesinde isabet a

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2018 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2018 20:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tankımız isabet aldı , 1 asker şehit oldu
 Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Afrin'de PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütleri mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı neticesinde isabet alan tank civarında bulunan 1 askerin şehit olduğunu, 1 askerin yaralandığını açıkladı. 

TSK'dan yapılan yazılı açıklamada, "Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, 03 Şubat 2018 tarihinde, Afrin kuzeydoğusu Şeyh Horoz bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütleri mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı neticesinde isabet alan tank civarında bulunan bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, hayati tehlikesi olmayacak şekilde bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz" denildi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.