SON DAKİKA
Hava Durumu

Tedirginliğe yol açan kutuların içinden bakın ne çıktı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, otobüs durağının kenarına bırakılan iki kutu vatandaşları tedirgin etti. Emniyet ekipleri tarafından büyük b

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2014 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2014 19:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tedirginliğe yol açan kutuların içinden bakın ne çıktı!
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, otobüs durağının kenarına bırakılan iki kutu vatandaşları tedirgin etti. Emniyet ekipleri tarafından büyük bir titizlikle açılan kutuların içinden patlıcan çıktı.

Vatandaşların yoğun olduğu Şebboy Caddesi üzerinde bulunan otobüs durağının hemen yanına bırakılan iki şüpheli kutu, saat 13.00 sıralarında fark edilerek emniyete bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, durak ve çevresinde güvenlik tedbiri alarak, meraklı vatandaşları kutuların yanına yaklaştırmadı. Emniyet ekipleri, kutuların bırakıldığı bölgeyi gören iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde bir kadın ve bir erkeğin kutuları durağın kenarına bıraktığı tespit edildi. Gerekli tedbir alındıktan sonra kutular büyük bir titizlikle açıldı. Açılan kutuların içinden çıkınlar ise tebessüm ettirdi. Patlıcan dolu iki büyük kutu, polis tarafından sahibine teslim edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.