SON DAKİKA
Hava Durumu

Terör kurbanı Güvenlik görevlisi son yolculuğuna uğurlandı

YILBAŞI GECESİ İSTANBUL'DA MEYDANA GELEN TERÖR SALDIRISINDA HAYATINI KAYBEDEN GÜVENLİK GÖREVLİSİ HATİCE KARCILAR, BALIKESİR'İN ERDEK İLÇESİNDE GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ. (BAHADIR DEMİRÇEVİREN - İBRAHİM ALDEMİR/BALIKESİR-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2017 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2017 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Terör kurbanı Güvenlik görevlisi son yolculuğuna uğurlandı
Yılbaşı gecesi İstanbul'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Hatice Karcılar, Balıkesir'in Erdek ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi.

Yılbaşı gecesi İstanbul'da yaşanan terör saldırısında polis memuru ile birlikte kapıda görevli olan Hatice Karcılar, Balıkesir'in Erdek ilçesinde gözyaşları ile uğurlandı. Cenazesi Atatürk Mahallesi'nde bulunan baba ocağına getirilen Karcılar için yakınlarından helallik istendi. Annesi Döndü ve babası Abdullah Koç'un gözyaşı döktüğü cenazede yakınları teröre tepki gösterdi. Öğle namazını müteakip Çarşı Cami'nde kılınan cenaze namazına Adalet Bakanı Yardımcısı Bilal Uçar, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, kaymakamlar, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. 2,5 yaşında bir kız çocuğu annesi Hatice Karcılar, gözyaşları içinde ilçe kabristanına defnedildi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.