SON DAKİKA
Hava Durumu

Tiyatro izleyerek eğitime destek olabilirsiniz

Türk Eğitim Vakfı Bursa Şubesi Kadınlar Heyetinin organize ettiği, geliri Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak olan “Basit Bir Ev Kazası” adlı

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2012 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2012 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Türk Eğitim Vakfı Bursa Şubesi Kadınlar Heyetinin organize ettiği, geliri Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak olan “Basit Bir Ev Kazası” adlı tiyatro oyunu, 22 Şubat 2012 Çarşamba günü saat 20.30’da Tayyare Kültür Merkezi’nde sergilenecek.

Elde edilecek gelir ile başarılı ve maddi desteğe ihtiyaç duyan 18 Endüstri Meslek Lisesi öğrencisine 1 yıllık burs verilmesi hedeflenen oyunun biletlerini sanatseverler Tayyare Kültür Merkezi’nden alabilir.

2 bölümden oluşan tek kişilik komedide Afife Jale, Sadri Alışık ve Muhsin Ertuğrul Komedi Dalında En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini alan Günay Karacaoğlu müthiş bir performans sergiliyor.

Basit Bir Ev Kazası hem cesur ve gerçekçi hem de ürkek ve hayalperest Songül'ün hayatından izleyiciye komik bir pencere sunuyor.

Afife Jale, Sadri Alışık ve Muhsin Ertuğrul Komedi Dalında En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini alan Günay Karacaoğlu'nun bu müthiş performansını kaçırmayın.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.