SON DAKİKA
Hava Durumu

Transfer bilmecesi çözülecek 

Sercan GÜLER Spor Toto Süper Ligi’nin 3. haftasında yarın deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılarda maç h

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2018 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2018 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Transfer bilmecesi çözülecek 
Sercan GÜLER
Spor Toto Süper Ligi’nin 3. haftasında yarın deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılarda maç hazırlıkları devam ederken transferde de baş döndüren gelişmeler yaşanıyor. Transferde istediği sonuçlara ulaşmakta mali engellere takılan Bursaspor’da öncelik stoper ve golcü arayışına verilirken yeni oyuncuların önümüzdeki hafta içerisinde yeşil-beyazlılara katılması bekleniyor.
Sezon öncesinde Titi’nin Göztepe’ye, Ekong’unda Udinese’ye transfer olması ile birlikte savunmada Ertuğrul Ersoy’a kimin eşlik edeceği merakla beklenirken, stoper arayışları hız kesmeden devam ediyor. Önceki stoper transferinde gelinen son durumu değerlendiren Teknik Direktör Samet Aybaba, stoperde mutlu sona yaklaştıklarını ifade ederek şunları söyledi: “ 1 tane stoper ile ilgili anlaşma bitmek üzere. O oyuncu da gelecek önümüzdeki hafta içerisinde. Tabii bunlar zorluklar, bunları aşmamız lazım. Eksiğimiz var biliyoruz, bazı mevkilerde özellikle ama bunu hissettirmemeye çalışıyoruz. Genç arkadaşlarımız, yetenekli oyuncularımız var. Bu haftaları böyle geçirme mecburiyeti var. Biz de bunu en iyi şekilde hiç yakınmadan şikayetçi olmadan, arkadaşlarımızı değerlendirerek belki de onların şansı böyle bir ortamda bulunmak onları yükselterek halletmeye çalışıyoruz.”
Aybaba’nın bitti dediği Santiago Vergini
Samet Aybaba’nın önceki gün “Bir tane stoperler anlaşma bitmek üzere…” ifadelerini kullandığı isim, Arjantinli Santiago Vergini olarak tahmin ediliyor. Arjantin Ligi’nin köklü ekiplerinden Boca Juniors forması giyen deneyimli stoper 1.91’lik boyuyla dikkat çekiyor. Bursaspor’un aradığı stoper nitelikleri barındıran 30 yaşındaki deneyimli stoper Arjantin milli formasını 3 kez giydi. Daha önce İtalya’da Verona, İngiltere’de Sunderland, İspanya’da Getafe ve son olarak Arjantin’de Boca Juniors forması giyen 30 yaşındaki Arjantinli stoper, kariyerinde İngiltere Premier League’de 42, İspanya La Lig’da 26 ve İtalya’da toplam 15 maça çıktı. Santiago Vergini geçtiğimiz sezon ise Boca Juniors formasıyla 13 karşılaşmaya çıktı. Kulüp kariyerinde toplamda 220 resmi maça çıkan tecrübeli oyuncu 47 kez sarı kartla cezalandırılırken, 2 kez kırmızı kart gördü.

 

http://sehirmedya.com/bursaspor-haberleri/groscki-ile-anlasma-tamam/

http://sehirmedya.com/bursaspor-haberleri/mbokani-yeniden-gundemde/
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.