SON DAKİKA
Hava Durumu

'TSK zamanı geldiğinde Münbiç'te görevini yerine getirecektir'

Bakan Akar, TSK'nın her türlü hazırlığı tamam olduğunu belirterek, "Yeri ve zamanı geldiğinde Münbiç'te de Fırat'ın doğusunda da gere

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2019 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2019 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'TSK zamanı geldiğinde Münbiç'te görevini yerine getirecektir'
Bakan Akar, TSK'nın her türlü hazırlığı tamam olduğunu belirterek, "Yeri ve zamanı geldiğinde Münbiç'te de Fırat'ın doğusunda da gerekli faaliyetler, görevler yerine getirilecektir." dedi.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fırat'ın doğusu ve Münbiç'e yapılacak harekata ilişkin, "Türk Silahlı Kuvvetleri kendisine düşen görevler çerçevesinde her türlü hazırlığı yaptı, her türlü hazırlığı tamamdır. Yeri ve zamanı geldiğinde Münbiç'te de Fırat'ın doğusunda da gerekli faaliyetler, görevler yerine getirilecektir." ifadelerini kullandı.
"TSK'nın tek hedefi teröristlerdir"
Akar, şöyle devam etti: "Bazı hainler olayları saptırıyor, 'Kürtler, Araplar' diyor, yanlış adresler gösteriyor. TSK'nın tek hedefi teröristlerdir."
"Erbil'in aldığı tedbirleri memnuniyetle karşıladık"
Üs bölgesine yönelik provokasyona karşı Irak tarafından alınan tedbirlerden memnun olduklarını belirten Akar, şunları söyledi: "Erbil yönetiminin zamanında ve kapsamlı tepkisi, aldığı tedbirler, tarafımızdan memnuniyetle karşılanmıştır." (AA)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.