SON DAKİKA
Hava Durumu

Turistten çok gazeteci geldi

Kıyamet senaryolarında dünya üzerinde ayakta kalacak iki yer olduğuna inanılan Şirince ve Bugarach köyleri beklenen ilgiyi görmedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2012 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2012 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kıyamet senaryolarında dünya üzerinde ayakta kalacak iki yer olduğuna inanılan Şirince ve Bugarach köyleri beklenen ilgiyi görmedi.





Kıyamet senaryolarının ilgi odağı olan Şirince'de beklenen ziyaretçi sayısına ulaşılmazken, köyde gün canlı yayınlarla başladı.

Çok sayıda canlı yayın aracının mekan tuttuğu Şirince'de birçok televizyon kanalı sabah yayınlarında İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Şirince Köyü'ne canlı yayınla bağlandı.

Beklenen ziyaretçi sayısına henüz ulaşılamayan köyde, sabahın erken saatlerinde çok sayıda basın mensubunun olduğu gözleniyor.

Şirince esnafı açısından ise tahmin edilen hareketlilik henüz başlamadı. Beklediğini bulamayan ve erken saatlerden itibaren tezgahlarını ve dükkanlarını açan esnaf, ilerleyen saatlerle ilgili ziyaretçi sayısının artacağı umudunu koruyor.

Bugarach da beklenen ilgiyi görmedi

Dünya üzerinde ayakta kalacak iki yerden birinin Fransa'nın Bugarach kasabası olacağı kehanetine Fransızlar da itibar etmedi.

Fransa'nın güney batısında Aude bölgesinde bulunan 200 nüfuslu Bugarach kasabası, gazeteci akınına uğrasa da beklenen ilgiyi gerçekleşmedi.

Kasaba halkı kıyamet söylentilerine inanmasa da gelen kalabalığı ticari fırsat olarak gördüklerini dile getiriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.