SON DAKİKA
Hava Durumu

Türk milleti hep bir ağızdan haykırıyor: İdam istiyoruz!

Türkiye, Ankara’dan gelen bir vahşet haberiyle daha sarsıldı. Bir haftadır kayıp olan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’nın cesedine ulaş

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2018 22:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2018 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Türk milleti hep bir ağızdan haykırıyor: İdam istiyoruz!
Türkiye, Ankara’dan gelen bir vahşet haberiyle daha sarsıldı. Bir haftadır kayıp olan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’nın cesedine ulaşılırken, küçük kızı kaçırdıktan sonra tecavüz edip öldüren cani ise komşuları çıktı. Türkiye bu aşağılık olayın duyulmasının ardından caniye öfke kusarken, bir kez daha millet idam sehpalarının kurulması için idam cezasının getirilmesi konusunda tek ses oldu.
Adalet, mağdurdan yana olduğunda adalettir. Adalet, Eylül’leri koruduğu zaman adalettir. Ona tecavüz edip öldürenleri, bu milletin verdiği vergilerle cezaevinde semirterek adalet sağlanamaz. Bu vahşetin vicdanlarımızda insanlığımızda açtığı yarayı başka hiçbir şey saramaz. Bu ve benzeri sapıklar için tıbben bunlara hasta vesaire denilerek basitleştirilmesi, bir sonraki vakanın oluşmasına da meydan veren bir zafiyete yol açıyor.  Bu bir vahşettir, bu bir caniliktir ve bunu yapanlara asla yaşam hakkı tanınmamalıdır.
BU NASIL BİR ACI YARABBİ
Türkiye’yi bir kez daha derin acılara boğan ve milletin yüreğini dağlayan şerefsiz bir cani, 8 yaşındaki bir kız çocuğunu kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldürdü. Bursa’dan memleketi Ankara Polatlı’ya yaz tatili için giden 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara, Uğur K isimli bir gözü dönmüş cani tarafından sokakta bisiklet sürerken kaçırıldı. Günlerdir küçük kızın bulunması için adeta seferberlik başlatılırken Türkiye küçük yavrudan gelecek iyi haberi bekliyordu ama olmadı. Aşağılık bir cani Eylül’ü kaçırdıktan sonra tecavüz edip sonra da öldürdü. Küçük Eylül’ün cesedini bir çuvala koyup elektrik direğinin dibine gömdü. Bugün 7’den 70’e bir millet, evladının bu şekilde vahşice katledilmesine ağlarken ona ve millete bu acıyı yaşatan gözü dönmüş bu soysuz cani ve benzeri canilerin bir an önce darağacına çekilmesi için idam cezasının getirilmesi için ayağa kalktı.
TÜRKİYE AYAKTA
Türk milleti bir kez daha yüreğine düşen bu kor ateşle kavrulurken, bir millet bu gözü dönmüş canilerin idam edilmesi için ayağa kalktı. Sosyal medya başta olmak üzere ülkenin dört yanında vatandaşlar, şu aşağılık katillerin yağlı urgana çekilmesi için kampanyalar başlatırken, milletin öfkesi adeta doldu da taştı. Bu evlatların vebalinin tüm milletin üstünde olduğunu dile getiren vatandaşlar, bu canilerin milletin vergileriyle cezaevinde semirtilmesine razı olmadıklarını, bu alçaklarla aynı havayı teneffüs etmenin herkese zül olduğunu vurguluyor.
EVLAT VATANDIR
Bir ülkenin koruyup kollayacağı en önemli değeri evlatlarıyken, bu gözü dönmüş alçakların  ufacık evlatlara bu alçak saldırılarının ardından hapis cezası dışında bir yaptırımın olmaması vatandaşları isyan ettiriyor. Evlat vatandır, evladını koruyamayan bir vatan olmaz diyen vatandaşlar, yeni seçilen meclise ve milletvekillerine seslenerek ilk işin idam cezasının çıkarılması olmasını istedi.
MİLLETTEN VEKİLLERE İLK ÖDEV
Özellikle sosyal medyadan tepkilerini  dile getiren vatandaşlar, zaman geçirmeden bu aşağılık canilerin ipe çekilmesi için idam cezası getirilmesini istiyor. Hadım, ağır hapis cezası gibi cezalarla bu işin çözülmeyeceğini dile getiren vatandaşlar derhal idam cezasının çıkarılmasını istiyor. Vatandaşlar, öncelikle devletin evlatlarına sahip çıkmak için bu adımı atması gerektiğine dikkati çekerek, bu alçaklarla ilgili müeyyidenin cezaevlerine bırakılmaması gerektiğini vurguluyor.
İDAM HEM DE ŞİMDİ
Son yıllarda üst üste yaşanan benzer aşağılık olaylar nedeniyle özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı mitinglerde serzenişlerde bulunan vatandaşlara Erdoğan TBMM’yi adres göstermişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, idam cezası talepleriyle ilgili her platformda: “Meclis böyle bir karar alırsa hemen onaylarım” sözlerini tekrarladı. Ancak meclis bugüne kadar bu yönde bir adım atmadı.  Şimdi milletin gözü haklarını savunsun diye oy verip meclise gönderdiği vekillerinde. Türk milleti bu büyük görevi şimdi milletvekillerinden bekliyor. Meclis açılır açılmaz idam cezasının hızlı bir şekilde ele alınarak çıkarılmasını istiyor. Türk milleti, AB ve batı ülkelerinin şantaj ve tehditlerine boyun eğmeden kararlılıkla idam cezasının çıkarılmasını bekliyor. Türk devletinin kimseye kulak asmadan kendi evlatlarının korumak için her türlü önlemi almasını bekliyor.  Bir daha bu tür canilerin ve gözü dönmüş alçakların böyle bir şeyi akıllarına bile getiremeyeceği ibretlik cezaların uygulanmasını istiyor.
BAHÇELİ’DEN İDAM ÇIKIŞI
Türk milletini yasa boğan ve yüreğini dağlayan bu alçak saldırıya en büyük tepkilerden birini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli verdi.  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bu rezillere öyle bir bedel ödetmeliyiz ki, yankısı yedi cetlerinden hissedilmelidir” dedi.  "Peki, üstümüze düşen feryat çığlığından, fecaat çığından nasıl kurtulacağız? Eylül'ün hesabını nasıl vereceğiz? Eylüllere musallat olan şerefsizlere nereye kadar tahammül göstereceğiz?" sorusunu yönelten Bahçeli, "Bu rezillere öyle bir bedel ödetmeliyiz ki, yankısı yedi cetlerinden hissedilmelidir. Çocuk katilleriyle mücadele değil, savaşmak lazımdır. Ve bu savaş kazanılmalıdır, kazanılacaktır. İdamsa idam, cezaysa en ağır ceza, tecritse tecrit, gereği her neyse alçak barbarlara revadır, layık oldukları akıbet de bellidir. Bundan kaçamayacaklar, korkaklıklarının, hıyanetlerinin her türlü sonuçlarına katlanacaklardır." İfadelerini kullandı.
Alpaslan YILDIZ
 

 

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.