SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkiye'nin 3'üncü en büyük limanı bugün açılıyor! Milyonların gözü rezerv müjdesinde

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Filyos Limanı açılışında Karadeniz'deki yeni doğalgaz keşfine ilişkin müjdeyi kamuoyu ile paylaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2021 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2021 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Türkiye'nin 3'üncü en büyük limanı  bugün açılıyor! Milyonların gözü rezerv müjdesinde

Başkan Erdoğan, Türkiye’nin en büyük 3’üncü limanı olan Karadeniz kıyısındaki Filyos Limanı’nı bugün açacak. Filyos Türkiye'nin üçüncü büyük limanı olacak ve uluslararası deniz ticaretinde de önemli bir konum alacak. Başkan Erdoğan, kaç milyar metreküp doğa lgaz keşfedildiğine ilişkin müjdeyi bugün Filyos'tan tüm dünyaya duyuracak. Öte yandan Başkan Erdoğan, Uzun Mehmet Camii ile MFA Kocayusuf Maske Fabrikası'nın açılış törenine de katılacak.
 

Geçtiğimiz yıl Karadeniz'deki Sakarya gaz sahasında yer alan Tuna- 1 kuyusunda 405 milyar metreküplük doğalgaz keşfi ile denizlerdeki yılın en büyük hidrokarbon keşfine imza atan Fatih Sondaj Gemisi, Türkiye'ye yeni bir gurur daha yaşatacak.

GÖZÜMÜZ UFUKTA
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Erdoğan'ın işaret ettiği müjdeyle ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Dönmez, kum saati emojisi kullandığı paylaşımındaki videoda, "Gözümüz ufukta..." ifadelerine yer verdi.

TÜM DÜNYAYA DUYURACAK
Nisan ayı başında yeni görev yeri olan Amasra-1 kuyusuna uğurlanan Fatih'in burada yapılan sondajda da doğalgaz keşfettiği öğrenildi. Başkan Erdoğan, kaç milyar metreküp doğalgaz keşfedildiğine ilişkin müjdeyi bugün Filyos'tan tüm dünyaya duyuracak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.