SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkiye'de sosyal demokrat yok

AB Bakanı Bağış, Almanya'nın SDP Genel Başkanı Gabriel'i kabulünde "Gerçek bir sosyal demokratı görmek güzel, çünkü Türkiye'de yo

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2013 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2013 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AB Bakanı Bağış, Almanya'nın SDP Genel Başkanı Gabriel'i kabulünde "Gerçek bir sosyal demokratı görmek güzel, çünkü Türkiye'de yok" dedi.


 
 

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Almanya'nın Sosyal Demokrat Partisi (SPD) Genel Başkanı Sigmar Gabriel ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Bakan Bağış, TBMM'deki AB Uyum Komisyonu toplantı salonunda Gabriel'le el sıkışırken, "Gerçek bir sosyal demokratı görmek güzel, çünkü Türkiye'de yok" dedi.

Beraberindeki yetkilileri tanıtan Bağış'ın, "ekibimiz güçlü ve sıkı çalışıyorlar" ifadesi üzerine Gabriel, "O halde müzakerelere başlayabiliriz" diye konuştu.

Bağış da "Biz hazırız. Tek ihtiyacımız olan sizin tekrar seçilmeniz. Almanya'yı yönetmeye başlayın ve bize üyelik formunu verin" dedi.

Gabriel ise Almanya'da çifte vatandaşlığı desteklediğini belirterek, bunun Türklerin yardımıyla sosyal demokratların yeniden seçilmesi için bir şans sağlayacağını düşündüğünü ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.