SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkiye'yi dehşete düşüren kız o anı anlattı...

Beyoğlu'nda bir apartmanın havalandırma boşluğunda bulunan yeni doğmuş bebeğin, M.E.Ö adlı annesi tarafından doğumdan kısa süre sonra, pen

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2012 18:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2012 19:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Türkiye'yi dehşete düşüren kız o anı anlattı...
Beyoğlu'nda bir apartmanın havalandırma boşluğunda bulunan yeni doğmuş bebeğin, M.E.Ö adlı annesi tarafından doğumdan kısa süre sonra, pencereden atılarak öldürüldüğü ileri sürülüyor.


Ameliyatın ardından henüz resmi ifade veremeyen M.E.Ö'nün polise verdiği ilk bilgide 6 aylık hamile olduğunu, bu süre zarfında regli olduğu için hamileliğinden şüphelenmediğini belirterek, "2 hafta önce hamile olduğumu anladım. Ne yapacağımı bilemedim. Tek başıma yaşadığım için arkadaşlarımın yanına misafirliğe gittim. O gece sancılarım arttı, daha sonra doğum yaptım. Bebeğin ölü olduğunu fark ettim" dediği öğrenildi.

Olay, Sururi Mehmet Efendi Mahallesi Sururi Çeşme Sokak 16 numaralı apartmanın 5. katındaki dairede meydana geldi.

ÇAMAŞIR ASMAK İÇİN ÇIKTIĞI BALKONDA BEBEĞİN CESEDİNİ GÖRDÜ

Beyoğlu'ndaki apartmanın diğer dairelerinden birinde oturan bir kadın çamaşır asmak için çıktığı balkondan aşağıya baktığında kanlar içinde bir bebek cesedi gördü. Bunun üzerine polise haber verildi ve olay yerine polis geldi. Yeni doğduğu anlaşılan bebeğin cesedi apartman boşluğunda bulundu.

Polisin araştırmasından sonra ürkütücü bir iddia çıktı ortaya.

İDDİA : BEBEĞİ ANNESİ DOĞUMDAN SONRA PENCEREDEN ATTI

Bebek apartmanın 5. katında oturan biri erkek biri yabancı uyruklu kadın, 2 arkadaşının yaşadığı daireye gelen 26 yaşındaki kadına aitti ve evli olmayan kadın bebeği doğumdan kısa süre sonra pencereden aşağı atmıştı.

GECE SANCILARI TUTMUŞ

İddiaya göre M.E.Ö adlı kadının sabaha karşı sancılandı. Arkadaşları hastaneye götürmek için bir taksi çağırmak için harekete geçti. Bu sırada banyoya giren kadın burada bebeğini doğurdu ve onu apartman boşluğuna attı. Kadın, arkadaşlarına da hastaneye gitmeye gerek olmadığını söyledi.

SABAH KORKUNÇ MANZARA ORTAYA ÇIKTI

Korkunç gerçek ise sabah çamaşır asmak için balkona çıkan bir kadının, bebek cesedini görmesiyle ortaya çıktı. Tanık o anı şu sözlerle anlattı, "Çamaşır var mı diye sağa sola baktım. Aşağıda bir şey gördüm. Kedi ölüsü zannettim. Baktım duvarda kan da var. Onu görür görmez bağırdım, çığlık attım. Komşular geldi. Cesedin yanında havlu da vardı. Olay bir üst kattaki apartmanda oldu. Orada öğrenciler oturuyordu. Gece 03.30 gibi ayak sesleri duydum. Zannediyorum gece geldiler. Sabah sesleri yoktu. Girdim evlerine siz mi attınız dedim? Uykudalarmış kalktılar. Erkek çıktı. 'Elif abla ne oldu?' dedi bana. Ben de arkada çocuk cesedi var dedim. Sizin tuvaletin camından atılmış. Karşı duvarda da kan izi var. Polisleri aradım. Girip çıkanları tanımıyordum ilk defa gördüm. Polis kadını evden aldı. Genç bir kadındı"

HASTANEDE VE GÖZALTINDA

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak müşahade altına alınan kadını polis de takip ediyor. Polisin gözaltı prosedürünü uyguladığı öğrenildi. Bebeğin cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

POLİS REFAKATİNDE MÜŞAHADE ALTINA ALINDI

Olayın ardından polis ekipleri M.E.Ö ve evde bulunan diğer üç kişiyi Kasımpaşa Polis Merkezi'ne götürdü. Burada kadının sağlık durumunun kötü olduğunu fark eden polis ekipleri genç kadını hemen Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Kadın ve Doğum Hastalıkları Servisi'nde tedavi altına alınan M.E.Ö'nün doğum sonrası plasenta diye tabir edilen atıkları vücudundan atamadığı için şiddetli kanamasının olduğu görüldü. Apar topar ameliyathaneye alınan M.E.Ö'nün içerisindeki parçalar temizlendikten sonra bir sivil polis refakatinde müşahede altına alındı.

"ÖLÜ DOĞDUĞUNU FARKETTİM "

Ameliyatın ardından henüz resmi ifade veremeyen M.E.Ö'nün polise verdiği ilk bilgide 6 aylık hamile olduğunu, bu süre zarfında regli olduğu için hamileliğinden şüphelenmediğini belirterek, "2 hafta önce hamile olduğumu anladım. Ne yapacağımı bilemedim. Tek başıma yaşadığım için arkadaşlarımın yanına misafirliğe gittim. O gece sancılarım arttı, daha sonra doğum yaptım. Bebeğin ölü olduğunu fark ettim" dediği öğrenildi. M.E.Ö'nün psikolojisinin bozuk olması üzerine psikiyatri servisinde tedavisine devam edilmesine karar verildi. Henüz ifade veremeyen M.E.Ö'nün ruhsal durumunun düzelmesinin ardından polis ekiplerinin ifade alacağı belirtildi.

OTOPSİ SONUCUNDA NETLİK KAZANACAK

6 aylık olduğu tahmin edilen bebek cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Otopsi sonuçlarına göre bebeğin ölü mü doğduğu ya da düşme sonucunda mı öldüğünün ortaya çıkacağı kaydedildi. . M.E.Ö'nün ruhsal durumunun düzelmesini bekleyen polis ekipleri ifadeyi daha sonra alacak.

Öte yandan M.E.Ö'nün evlerinde doğum yaptığı arkadaşlarının ise verdikleri ifadede doğum sancıları üzerine genç kadını taksi ile hastaneye götürmek istediklerini ancak M.E.Ö'nün reddettiğini söylediği öğrenildi.



star

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.