SON DAKİKA
Hava Durumu

Uçak, evin çatısına düştü!

ABD’nin Massachusets eyaletinde küçük bir uçağın henüz belirlenemeyen bir sebeple kentte bulunan bir evin çatısında düşmesi sonucu yangın çıkt

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2015 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2015 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Uçak, evin çatısına düştü!
ABD’nin Massachusets eyaletinde küçük bir uçağın henüz belirlenemeyen bir sebeple kentte bulunan bir evin çatısında düşmesi sonucu yangın çıktı. Yangın sırasında uçakta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, evde bulunanlar ise yara almadan kurtulmayı başardı.
ABD’nin Massachusets eyaletinde Beechcraft BE36 tipi küçük bir uçağın henüz belirlenemeyen bir sebeple kentte bulunan bir evin çatısında düşmesi sonucu yangın çıktı. Amerikan polisi, kazanın ardından meydana gelen kazada, evdekilerin yara almadan kurtulmayı başardıklarını, uçakta bulunan 3 kişinin ise hayatını kaybettiğini ifade etti. Federal Havacılık İdaresi yetkilisi Jim Peters, uçağın ülkenin Massachusetts eyaletindeki Norwood Memorial Havalimanı’na gitmek üzere Pennsylvania’da bulunan Lancester Havalimanı’ndan kalkış yaptığını bildirdi. Uçağın Massachusetts eyaletinin Plainville kentinde kontrolünü kaybederek, evin çatısına düştüğünü kaydeden Eyalet Polisi Dave Procopio, kazanın ardından çıkan yangının itfaiye biriminin uzun uğraşları sonucunda yaklaşık 3 saat sonra söndürüldüğünü belirterek, evdekilerin çıkan yangında yara almadan kurtulduğunu ancak uçakta bulunan 2 yetişkin ve 1 çocuğun hayatını kaybettiğini bildirdi. Yetkililer kazanın olduğu sırada uçağın çatısında düştüğü evde 4 kişilik bir ailenin yaşadığını bildirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.