SON DAKİKA
Hava Durumu

Üniversitede vahşet! Doçentin boğazını kestiler

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Çevre Mühendisliği Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Celalettin Özdemir fakültedeki odasında ölü bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2014 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2014 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Üniversitede vahşet! Doçentin boğazını kestiler
Selçuk Üniversitesi (SÜ) Çevre Mühendisliği Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Celalettin Özdemir fakültedeki odasında ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüsü’nde Çevre Mühendisliği Fakültesi’nde Öğretim Görevlisi olan Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in (42) ailesi kendisinden 2 gündür haber alamayınca polise başvurdu. Fakülteye gelerek araştırma yapan polis, Özdemir'in odasına kilitli olan kapıyı kırarak girdi. Doç. Dr. Özdemir, odaya giren polisler tarafından hareketsiz bir şekilde bulundu. Fakülteye çağrılan sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde Özdemir'in hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri, öğretim görevlisinin odasında uzun süre incelemelerde bulundu. Polis ve savcı tarafından yapılan incelemede Doç. Dr. Celalettin Özdemir’in boğazının kesildiği ve vücudunda bıçak darbeleri saptandı. Otopsi için cesedi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülen Doç. Dr. Celalettin Özdemir’in cinayete kurban gittiği belirlenirken, katilin bulunması için soruşturma başlatıldı.

REKTÖRDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, olayın ardından başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, "Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Celalettin Özdemir’in vefatını derin bir teessür ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınları başta olmak üzere tüm üniversite camiamıza başsağlığı dilerim. Mekanı cennet, ruhu şad olsun" denildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.