SON DAKİKA
Hava Durumu

Whatsapp için büyük yenilik!

Geçtiğimiz sene Facebook’un 22 milyar dolara satın aldığı Whatsapp, sesli görüşme özelliğinden sonra yeni bir özellik

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2015 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2015 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Whatsapp için büyük yenilik!

Geçtiğimiz sene Facebook’un 22 milyar dolara satın aldığı Whatsapp, sesli görüşme özelliğinden sonra yeni bir özellik için kolları sıvadı. Macerkopf.de’de yer alan habere göre büyük bir yenilik olarak gösterilen görüntülü konuşma özelliği için düğmeye basıldı.

Artık Whatsapp’ta görüntülü konuşulabilecek.
Görüntülü konuşmanın gelmesiyle birlikte sekme yönetiminde de geliştirmelerin yaşanacağı belirtiliyor. Görüntülü aralamaları Wi-Fi veya mobil ağ üzerinden gerçekleştirebilmeniz mümkün olacak.
Düşük veri kullanımı
Artık son dönemde popülerliği kazandığı sesli arama özelliği ile artan WhatsApp'ta bir sorun ortaya çıkmıştı.İnternet üzerinden sesli arama yapabileceğiniz WhatsApp bu sesli aramalar sebebiyle düşük miktardaki mobil internet kotasına sahip olan kullanıcılarının canını sıkmaya başladı. Özellikle "Nasıl olsa bedava" düşüncesiyle uzun görüşmeler yapılması 500MB ve altı seviyelerinde kotaya sahip olan kullanıcıların birkaç günde kotalarının tükenmesine yol açmaya başladı.

Bu sebeple artan tepkiler nedeniyle önlemini alan WhatsApp, isteyenlere kota dostu bir görüşme sağlayacak. Tabii bunu sağlamak için oldukça iyi seviyelerde olan görüşme kalitesi biraz geri çekilmiş olacak.

whatsapp-sesli-arama-low-data(1)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.