SON DAKİKA
Hava Durumu

Yangın mağdurlarına Osmangazi'den yardım eli

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, doğalgaz boru hattının patlatması sonucu meydana gelen yangında 4 bina ile 2 işyerinin kül olduğu Küplüp

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2014 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2014 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yangın mağdurlarına Osmangazi'den yardım eli
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, doğalgaz boru hattının patlatması sonucu meydana gelen yangında 4 bina ile 2 işyerinin kül olduğu Küplüpınar Mahallesi’ni ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Küplüpınar Mahallesi’nde dün altyapı çalışmaları sırasında iş makinesi doğalgaz hattını patlattı. Çıkan yangında 4 bina ve 2 işyeri kullanılmaz hale geldi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yangının vurduğu mahalleyi ziyaret ederek, yangınzedelerle bir araya geldi. Mahalleyi ve yangında kullanılmaz hale gelen evleri gezerek bilgi alan Dündar, “Yaşanan bu üzücü olayda tek tesellimiz, kimsenin hayatını kaybetmemiş olmasıdır. Osmangazi Belediyesi olarak yangında mağdur olan vatandaşlarımızın yanındayız. Onların yaralarını sarmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Böyle bir olayı bir daha yaşamamamızı temenni ediyorum” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.