SON DAKİKA
Hava Durumu

Yarından itibaren dikkat...İşte şimdi yandık!

Meteoroloji'den çok kritik uyarı geldi! Yarından itibaren hava sıcaklığı artıyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2014 20:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2014 21:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yarından itibaren dikkat...İşte şimdi yandık!
Meteoroloji'den çok kritik uyarı geldi! Yarından itibaren hava sıcaklığı artıyor.




Hava sıcaklığının hafta boyunca artarak ülke genelinde mevsim normallerinin 2 - 4, iç bölgelerimizde 4 - 7 derece üzerinde seyredeceğinin tahmin edildiği belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta sonundan bu yana ülkenin kuzey kesimlerinde etkili olan yağışlı havanın bugün ve yarın da Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara neden olduktan sonra yurdumuzu terk edeceğinin tahmin edildiği açıkladı. Hava sıcaklığının hafta boyunca artarak ülke genelinde mevsim normallerinin 2 – 4, iç bölgelerimizde 4 – 7 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Hafta sonuna kadar yurt genelinde yağış beklenmiyor. Doğu Karadeniz ve Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı bulutlu diğer bölgelerimizin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Yalova, Kocaeli, Sakarya ile Bursa ve Çanakkale'nin kuzey çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güneydoğusunda yer yer sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı, zamanla kıyı kesimleri çok bulutlu, yarın (Perşembe) Aydın ve Muğla'nın kıyı ilçelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yarın (Perşembe) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yarın (Perşembe) sabah saatlerinde, bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU:Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, doğusu yer yer çok bulutlu, bugün (Çarşamba) öğle saatlerinde Hakkari ve Şırnak çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.