SON DAKİKA
Hava Durumu

Yayınlarımız ses getirdi!

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2014 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2014 18:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yayınlarımız ses getirdi!
Büyükşehir Belediyesi içerisindeki paralel yapılaşmaya dair yayınlarımız ses getirdi. En çok tıklanan haber sitesi internethaber.com yazarı Süleyman Özışık, 15 Eylül 1014 tarihli “Bursa Belediyesi'ni paralel yapıdan kurtarın” başlıklı yazısında Şehir Gazetesi sayfalarında ve sehirmedya.com sitesinde yayınladığımız bilgilere yer verdi. Bursa’dan “paralel yapının başkenti” olarak söz eden Özışık, 28 Nisan 2014 günü yayınladığımız “Avşar ve Pala’nın paralel aşkı anlaşıldı” başlıklı haberimize yazısında yer vererek Büyükşehir Belediyesinde yaşananları okurlarıyla paylaştı.

Özışık’ın yazısında yer alan o bilgiler: Bakınız gazete haberinde hangi korkunç suçlamalara yer veriyor:

"Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Semih Pala bir süre önce, “Eğer Türkçe Olimpiyatları düzenlenirse ve Merinos AKKM istenirse veririm” sözüyle gündeme gelmişti. Paralel yapının Kutlu Doğum Haftası için hazırladığı programa salon tahsisi yapan Semih Pala, gelen tepkiler üzerine tahsisi iptal ederek, etkinliğin Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşmesini sağladı. 

Pala’nın bu yakınlığının nedeni oğlu Mahmut Sinan Pala’nın ABD’de paralel yapı bağlantılı Bergen Community College’de eğitim görmesi ve BUGİAD’ın ödüllendirdiği Bursagaz Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü’nde Sosyal Medya Temsilcisi olarak çalışması. Bursagaz da 17 Aralık ve sonrasında paralel yapı tarafında olduğunu açıkça ortaya koyan şirketlerden biri.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar'ın oğlu Yrd. Doç. Dr. Veysel Avşar da paralel yapının bağlantısı ile Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinin Miami şehrindeki Florida International University’de tam burslu olarak doktorasını yaptı. Şimdilerde de paralel yapının vakıf üniversitesi olan Uluslararası Antalya Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde Yardımcı Doçent olarak görev yapıyor. 

Avşar’ın askeriyeden atılan eski astsubay olan kardeşi Ahmet Avşar’ın sahibi olduğu Değişim Medya kısa süre öncesine kadar paralel yapının yandaş medyası 'Bugün’ün Bursa reklam ajansı olarak çalışıyordu. Bu sayede Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden reklam ve tanıtım maliyeti adı altında kamu kaynakları, paralel yayına aktarıldı."

http://www.internethaber.com/bursa-belediyesini-paralel-yapidan-kurtarin-16629y.htm

http://sehirmedya.com/siyaset/avsar-ve-palanin-paralel-aski-anlasildi/
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.