SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım'da altın madalya

Yıldırım Belediyesporlu atlet Şükrü Çetinkaya, Türkiye İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonası’nda 100 metrede şampiyonluk ipini göğüsledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2015 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2015 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım'da altın madalya
Yıldırım Belediyesporlu atlet Şükrü Çetinkaya, Türkiye İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonası’nda 100 metrede şampiyonluk ipini göğüsledi.
‘Sporun merkezi Yeni Yıldırım’ hedefi doğrultusunda ilçede spora ve sporcuya tam destek veren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bu desteğin karşılığını görmeye devam ediyor. 16-17 Haziran tarihinde Ankara’da yapılan Türkiye İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonası’nda piste çıkan Yıldırım Belediyesporlu atlet Şükrü Çetinkaya 100 metrede Türkiye Şampiyonu olurken, 200 metrede ise Türkiye ikincisi olma başarısı gösterdi. Kazandığı başarılardan dolayı sporcuyu tebrik eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin sporcu olarak yetişmelerini çok önemsiyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumanın en önemli yolunun spor olduğunun farkındayız. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin yanında olarak onlara destek vermeye devam edeceğiz” dedi.
SPORCU NESİL VURGUSU
Yıldırım’ın 250 bin genç nüfusa sahip olduğunu hatırlatan Başkan Edebali, “İlçemizi, şehrimizi ve ülkemizi geleceğe taşıyacak olan gençlerimize desteğimiz tam. Kazandığı başarılarla gururumuz olan genç sporcumuza Yıldırım’ı en iyi şekilde temsil ettiği için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
İlçede amatör sporlara desteklerinin süreceğinin altını çizen Başkan Edebali, “Yalnızca futbol ya da basketbol gibi belli başlı alanlarda değil, her branşta genç sporcularımıza destek vermeye devam edeceğiz. Yıldırım hem sportif anlamda adını duyuran bir ilçe olacak hem de gençlerimizin sporcu bir nesil olarak yetişmesine katkı koyacağız” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.